23948sdkhjf

Regeringen ønsker ikke at opsætte vindmøller på 450 meter ved Vadehavet

På dagen for et stormøde siger regeringen nu, at den ikke ønsker at stille 450 meter høje vindmøller op i vadehavsområdet

Allerede inden en screeningsproces om at finde en placering til et stort vindmølletestcenter er færdig, melder regeringen nu ud, at den ikke ønsker at placere det i vadehavsområdet.

Sådan siger kirkeminister, minister for landdistrikter og minister for nordisk samarbejde, Louise Schack Elholm (V) onsdag i et interview med TV SYD.

- Jeg har ikke noget ønske om at placere et vindmølletestcenter ved Vadehavet. Det er der da ikke nogen af os, der ønsker. Men vi er nødt til at behandle tingene på en lige måde og dermed lave de her undersøgelser på alle de steder, der er relevante, siger Louise Schack Elholm til TV SYD.

Tre områder i vadehavsområdet var af Bolig- og Planstyrelsen ellers udpeget som potentiel placering for et stort vindmølletestcenter. Meldingen kommer midt i en igangværende screeningsproces, som en lang række partier i 2022 blev enige om at sætte gang i.

Korrigeret udtalelse

Efter denne artikel udkom første gang har Louise Schack Elholm i et opslag på sin egen Facebookside korrigeret sine udtalelser.

- Jeg kan forstå, at TVSyd udlægger mine udtalelser skævt. De får det til at se ud som om, jeg afviser et vindmølletestcenter i Sønderjylland. Det gør jeg ikke. Men jeg forstår den folkelige frustration. Der er jo ingen, der ønsker et vindmølletestcenter i deres område. Derfor skal sagen behandles seriøst og undersøges grundigt, skriver hun i opslaget.

Kommenter artiklen (1)
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ophugning af offshore-konstruktioner 100-dobler overskud på et år
Danmarks største leverandør af overskudsvarme tilbage på fuldt blus
Vindmøllernes Grauballemand på vingerne igen
Mistede 80 millioner på elregningen: Nu vil Jørn have styr på energi-sektoren
Cowi vil bygge Danmarks energiø i Nordsøen
Vestas væltet af tronen som verdens største vindmølleproducent
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Transportmagasinet
Licitationen
Søfart

Send til en kollega

0.109