23948sdkhjf

Haldor Topsøe sætter navn på ny CFO

Peter Rønnest Andersen tiltræder 1. februar som ny CFO i Haldor Topsøe A/S. Han kommer fra Mærsk Gruppen, senest som CFO for Mærsk Line.
Haldor Topsøe har nu fundet frem til virksomhedens nye CFO i form af Peter Rønnest Andersen.

- Det er en stor glæde at kunne byde velkommen til Peter Rønnest Andersen som vores nye CFO. Vi er sikre på, at vi med Peter Rønnest Andersen har fået en person med en omfattende og global finansiel erfaring, som vil være til stor gavn i realiseringen af vores nye strategi med hurtig vækst i både eksisterende og nye forretningsområder, siger Bjerne S. Clausen, CEO Haldor Topsøe A/S.

Peter Rønnest Andersen har siden 1992 været ansat i Mærsk Gruppen, bl.a. to år som økonomichef i Mærsk Line, Kina, fire år som CFO i Mærsk Contractors og syv år som CFO i Mærsk Tankers. Han har en kandidatgrad i økonomi fra Aarhus Universitet suppleret med kurser fra Penn State University i USA samt en Executive MBA fra IMD i Schweiz.

- Jeg ser frem til at arbejde for Haldor Topsøe og glæder mig til at være en del af den spændende strategi, der er lagt for Haldor Topsøe, og så er det en sand fornøjelse at kunne fortsætte min karriere i en dansk familieejet virksomhed med en stærk kultur, siger Peter Rønnest Andersen.

Peter Rønnest Andersen overtager hvervet som CFO fra Hans Kornerup, der har besluttet at gå på pension fra Haldor Topsøe. Hans Kornerup fortsætter dog som CFO for Haldor Topsøe Holding og vil også være involveret i særlige projekter i Topsøe-regi som konsulent.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078