23948sdkhjf

Hillerød Forsyning overtager Skævinge Fjernvarme

Kort før jul underskrev Hillerød Forsyning en aftale med E.ON om overtagelse af Skævinge Fjernvarme. Aftalen trådte i kraft 1. januar 2013.
Overdragelsen af Skævinge Fjernvarme finder dog først sted den 1. april 2013.

- Ejeren af Hillerød Forsyning, Hillerød Kommune, har bedt selskabet om at løse opgaven med at overtage Skævinge Fjernvarme for at optimere forretningen og sikre billig varme til fjernvarmebrugerne i Skævinge. Jeg må konstatere, at opgaven er løst til UG, siger Borgmester i Hillerød Kommune, Kirsten Jensen (S).

Også bestyrelsesformand, Finn Hansen, er glad for, at aftalen nu er i hus.

- Det har været nogle lange forhandlinger, men jeg er glad for, at det lykkedes at indgå en aftale med E.ON. Det får en betydning for Skævinge generelt og ikke mindst for fjernvarmekunderne, siger han.

Lavere priser på vej til kunderne
Overtagelsen af Skævinge Fjernvarme sker som led i en strategi om at udbygge, optimere og sikre varmeforsyning i Hillerød.

- Overtagelsen af Skævinge Fjernvarme betyder, at Hillerød Forsyning fortsat kan sikre en billig varme til kunderne samtidig med en høj forsyningssikkerhed. Særligt for Skævinge betyder det en betydelig reduktion af fjernvarmepriserne allerede i 2013, siger direktør i Hillerød Forsyning, Alaa Barky.

Mandag den 7. januar holder Hillerød Forsyning informationsmøde omkring overtagelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094