23948sdkhjf

E.ON sælger kraftvarmeværk

E.ON og Gørløse Fjernvarme A.m.b.a. er blevet enige om en overtagelse af E.ON’s kraftvarmeværk i Gørløse pr. 1. marts 2013.
Gørløse Fjernvarme A.m.b.a. driver i dag allerede varmedistributionsnettet, der ejes af andelshaverne. E.ON har stået for varmeproduktionen i Gørløse i en række år, men Gørløse Fjernvarme A.m.b.a. har siden 2004 haft en option på at købe kraftvarmeværket - og det er den mulighed, Gørløse Fjernvarme A.m.b.a. nu har benyttet sig af.

Prisen er aftalt til den nedskrevne værdi pr. 1. marts 2013, hvoraf et beløb betales straks, og restbeløbet betales senere.

Intense forhandlinger
Forhandlinger har været ført over længere tid, og begge parter er tilfredse med, at aftalen nu endelig kan underskrives.

- Vi har haft et godt og tilfredsstillende samarbejde med E.ON, og vi har været glade for driften og den høje forsyningssikkerhed, som vi har haft gennem alle årene. Vi har ført intense forhandlinger, som nu har resulteret i en aftale, som begge parter kan være tilfredse med, siger Erling Nielsen, der er kasserer i Gørløse Fjernvarme A.m.b.a. og har stået for forhandlingerne sammen med andelsselskabets advokat.

- Vi har været glade for at stå for varme- og elproduktionen i Gørløse - og for det lange samarbejde med Gørløse Fjernvarme A.m.b.a. Kraftvarmeværket er et godt værk, der har kørt upåklageligt i vores driftsperiode. Vi er glade for at kunne overdrage kraftvarmeværket til de nye ejere, og vi ønsker dem held og lykke med el- og varmeproduktionen fremover, siger Henrik Rasmussen, som er direktør i E.ON Produktion Danmark, der har overdraget kraftvarmeværket.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079