23948sdkhjf

Nyfors klar til nyt marked

Nyfors har vundet sit første offentlige udbud på solceller og skal nu installere solcelleanlæg på Koldby skole i Thisted. Hos Nyfors ser man det som starten på et nyt spændende marked.
På godt et år har Nyfors solgt og opsat mere end 200 private solcelleanlæg, og nu er virksomheden også trådt ind på markedet for solceller til erhverv. I forbindelse med et udbud fra Thisted Kommune har Nyfors således vundet udbuddet på Koldby Skole, hvor mere end 20 leverandører havde budt ind på opgaven.

Solcelleanlægget til Koldby Skole skal levere 12 kWp, og Nyfors begynder at sætte anlægget op allerede om to uger.

- Vi er meget glade for at vi har vundet licitationen på anlægget til én af skolerne. Det er rigtig positivt, at vi nu træder ind på dette marked. Det vil give os gode relationer til det pågældende geografiske område og erfaringer, vi kan tage med videre, siger direktør i Nyfors, Henrik Mentz.

Stort markedspotentiale
Der er en generel stigning i antallet af offentlige instanser, der ønsker at investere i grøn energi, og hos Nyfors ser man her et stort markedspotentiale.

- Vi har kompetencerne i huset og synes det er optimalt, at vi kan bringe den erfaring videre i forbindelse med etablering af solcelleanlæg til virksomheder, institutioner og så videre. Vores erfaring fra solcellemarkedet til private kunder viser, at efterspørgslen efter produkter af høj kvalitet, høj grad af vejledning og sikkerhed for, at leverandøren også findes om 5 elle 10 år er til stede. Disse parametre er vi sikre på også vil være gældende indenfor projektsalg af solceller og med licitationen på Koldby skole, har vi vist, at vi både kan være med prismæssigt og levere et stykke arbejde af meget høj kvalitet. Nyfors har store forventninger til projektsalg af solceller i 2013, lyder det fra direktør Henrik Mentz.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094