23948sdkhjf

Sydfyns Elforsyning i nyt domicil

Fredag kunne Sydfyns Elforsyning officielt indvie sit nye domicil.
Både bestyrelse, medarbejdere, politikere, arkitekter, entreprenører og en lang række sydfynske erhvervsfolk var fredag mødt op til indvielsen af Sydfyns Elforsynings (SEF) nye domicil, Vores Lys. Og det var da også med stolthed, at administrerende direktør, Anders Banke, bød velkommen til de 200 inviterede gæster, der havde lagt vejen forbi for at være med til at fejre indvielsen.

Det nye domicil, der ligger tæt ved motorvejen fra Odense, har været under opførelse i halvandet år, og allerede for nogle uger siden rykkede medarbejderne ind i de nye omgivelser.

En stor dag for Sydfyns Elforsyning
Bestyrelsesformand i SEF, Guri Krøis, har fulgt byggeriet tæt, og i sin åbningstale benyttede formanden lejligheden til at fortælle om tankerne for byggeriets fremtid.

- Visionen for Vores Lys har været at skabe et progressivt, bæredygtigt og iøjnefaldende domicil, der afspejler nærhed og kvalitet både ude og inde, til gavn og glæde for alle i det sydfynske, lød det i formandens åbningstale.

Guri Krøis kom også ind på, at SEF fremover vil blive en endnu mere synlig og mere åben virksomhed:

- Med det nye byggeri åbner vi os endnu mere overfor kunderne. Vi har fået samlet alt under et tag, El-gården, lager, alle de tekniske aktiviteter, men også den udadvendte kundedel spiller en synlig rolle i huset i form af en decideret butik og et showroom. Her kan vores kunder komme ind og se de sidste nye tiltag på energibesparelser, fiber, internet og TV.

Formanden takkede også alle de lokale kræfter, der har været involveret i opførelsen af Vores Lys. Heriblandt C&W Arkitekter, Rambøll og MT Højgaard – og så selvfølgelig de mange håndværkere, der har bidraget til byggeriet.

Den røde tråd er grøn
Det nye domicil er på 5.500 kvadratmeter og rummer alt fra kontorer, butik og showroom til lager- og værkstedsfaciliteter. Det gennemgående element i byggeriet er energivenlige og grønne løsninger. Her er solceller, jordvarme, genanvendelsesløsninger og to husstandsvindmøller på vej.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063