23948sdkhjf

Blue Water i storaftale med vindmøllegigant på havnen i Esbjerg

Logistikvirksomheden Blue Water har netop underskrevet en 5-årig kontrakt med Vestas.

Helt konkret drejer det sig om håndtering af vindmøllekomponenter på Blue Water-terminalerne i Esbjerg og Blue Water BREB terminalerne i Cuxhaven, Tyskland.

- At Vestas betror os denne vigtige opgave, er en tillidserklæring, som vi er stolte af. Blue Water har været med fra vindindustriens spæde start, og vores kollegaer ude på havnene og terminalerne er med stor erfaring klædt godt på til at løse opgaven sikkert og effektivt og samtidig bidrage til den grønne omstilling, fortæller Brian Sørensen, Global Category Head, Wind and Port Service, Blue Water. 

Aftalen dækker, ud over terminalhåndtering af de tunge vindmøllekomponenter, også stevedoring, oplagring og service  på alle Vestas’ komponenter, som udskibes til og fra hele verden via Esbjerg og Cuxhaven.

Vestas og Blue Water har arbejdet sammen på globale vindprojekter gennem mange år, men denne kontrakt er den hidtil største indgået mellem de to danske virksomheder.

- Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde, vi allerede har i dag med Blue Water, siger Torben Andersen, Head Transport Procurement, Vestas.

 

Artiklen er en del af temaet Energiøer.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125