23948sdkhjf

E.ON stiller modkrav til varmeværker

E.ON, der står overfor at skulle betale et større millionbeløb tilbage til kunderne, reagerer nu med et modkrav, der truer overtagelsen af et sjællandsk varmeværk.
Energitilsynet fastslog i juni i år, at energiselskabet E.ON har krævet for høje priser af sine fjernvarmekunder. Det kan betyde, at selskabet skal betale op mod 42 millioner kroner tilbage til kunderne. Men nu har energiselskabet stillet et modkrav til varmeværkerne. Det skriver Frederiksborg Amts Avis ifølge Sn.dk.

For Gørløse Fjernvarme lyder kravet ifølge Sn.dk på 2,64 millioner kroner, som E.ON vil opkræve i "indskudskapitalforrentning" for årene 2007 til 2011. Et krav der ifølge avisen truer Gørløse Fjernvarmes aftale med E.ON om at overtage selskabets varmeværk i Gørløse til marts.

- Det kommer fuldstændigt bag på mig. Vi har aftalt en pris på fire millioner kroner for at købe E.ONs varmeværk i Gørløse. Og nu viser det sig pludselig, at E.ON har et modkrav på 2,64 millioner kroner, som ikke på noget tidspunkt er nævnt i forhandlingerne. Sjovt nok, svarer beløbet til de penge, som Energitilsynet siger, vi skal have retur, fordi E.ON har opkrævet 50 procent for meget i driftsomkostninger, siger en forundret Henning Jørgensen, der er formand for Gørløse Fjernvarme, til Sn.dk.
Kommenter artiklen (2)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125