23948sdkhjf

Fjernvarmeselskaber tættere på samarbejde

DIN Forsyning kan i fremtiden komme til at forsyne Bramming Fjernvarme og byens erhvervsområde med fjernvarme via en transmissionsledning

I øjeblikket får borgerne i Bramming får deres fjernvarme fra Bramming Fjernvarme, men i fremtiden skal varmen måske komme fra DIN Forsyning - et multiforsyningsselskab i Varde og Esbjerg Kommuner.

I så fald skal varmen distribueres via en transmissionsledning fra DIN Forsynings kommende varmeproduktionsanlæg i Esbjerg til Brammings nuværende fjernvarmenet, så Bramming Fjernvarme selv kan distribuere varmen og afregne med deres kunder. DIN Forsyning skal desuden levere varme direkte til byens erhvervsområde.

Projektet er nu så langt, at bestyrelsesformand for Bramming Fjernvarme Robin Poulsen og bestyrelsesmedlem Lars Møller Udh, bestyrelsesformand i DIN Forsyning Kurt Bjerrum og konstitueret direktør i DIN Forsyning Henrik Harborg Blicher har underskrevet en ”head of terms”, som indeholder en række principper om afregning, ansvar og forpligtelser.

- Det underskrevne dokument er det formelle startskud på vores samarbejde. Men arbejdet og undersøgelserne er allerede godt i gang, og jeg ser frem til at komme videre med projektet, fortæller Robin Poulsen i en pressemeddelelse.

Næste skridt er en udbudsproces, som skal være med til at kortlægge, om økonomien i projektet holder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127