23948sdkhjf

Ugens rokader: Nyt fra Enfors, Anaergia og Envo Biogas Tønder

Aegir Wind Solutions ApS

Anders Krogh er indtrådt i direktionen hos Aegir Wind Solutions ApS. Alexander Rosenkilde Thillerup er indtrådt som bestyrelsesformand, og samtidig er Anders Krogh indtrådt som næstformand (kilde: CVR).

Aegir Wind Solutions ApS er en konsulentvirksomhed inden for offshore vind.


Anaergia A/S

Jochen Gerhard Matzke er udnævnt som administrerende direktør hos Anaergia A/S. Samtidig er Jochen Gerhard Matzke indtrådt i bestyrelsen i stedet for Robert Allan Murray. Jochen Gerhard Matzke er udnævnt som administrerende direktør og indtrådt i bestyrelsen hos Anaergia Systems A/S i stedet for Robert Allan Murray (kilde: CVR).

Anaergia A/S er en del af canadiske Anaergia, der opfører og driver biogasanlæg.


Arcadia Efuels ApS

Amy Ellen Hebert er udtrådt som bestyrelsesformand hos Arcadia Efuels ApS. Samtidig er Jakob Bo Thomasen og Armon Nathan Mordecia Bar-Tur udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Arcadia Efuels ApS producerer e-brændstoffer.


Assens Fjernvarme Biobrændsel A/S

Jesper Stevnsbo Skøtt er indtrådt som administrerende direktør hos Assens Fjernvarme Biobrændsel A/S, mens Marc Roar Hintze er udtrådt af direktionen. Kent Bøllingtoft Madsen er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Carsten Smedegård Andersen, mens Mikkel Holmgaard er udtrådt som næstformand. Samtidig er Mogens Dreyer Marxen og Jesper Stevnsbo Skøtt indtrådt i bestyrelsen i stedet for Bjarne Møller Christensen og Svend Erik Haugaard (kilde: CVR).

Assens Fjernvarme står for varmeforsyning i Assens Kommune.


Enfor A/S

Michael Worm Glass er indtrådt i bestyrelsen hos Enfor A/S i stedet for Mads Møller (kilde: CVR).

Enfor A/S udvikler softwarebaserede prognose-, analyse- og optimeringssystemer til energisektoren, herunder prognosesystemer for vindenergi, varmeforbrug og gasforbrug.


Envo Biogas Tønder A/S

Andreas Filtenborg Brandt er indtrådt som bestyrelsesformand hos Envo Biogas Tønder A/S i stedet for Hani El-Kaissi. Samtidig er Ole Fich og Martin Skovsted Wennicke indtrådt i bestyrelsen i stedet for Robert Allan Murray og Yaniv Dror Scherson (kilde: CVR).

Envo Group A/S driver biogasanlæg i Sønderjylland.


Naturbiogas Ejstrup ApS

Søren Munch er indtrådt som administrerende direktør hos Naturbiogas Ejstrup ApS (kilde: CVR).

Naturbiogas Ejstrup ApS er et vestjysk biogasanlæg.


Organicum Biomass Ørbæk ApS

Peter Skjellerup Schultz-Jensen er indtrådt som administrerende direktør hos Organicum Biomass Ørbæk ApS i stedet for Peer Krogh (kilde: CVR).

Organicum Biomass Ørbæk ApS udvinder biopulp.


Quent ApS

Lars Axeltoft Tregart er indtrådt i direktionen hos Quent ApS (kilde: CVR).

Quent ApS er et københavnsk energihandelsselskab.


Søndersø Energi A/S

Erik Steen Boe er indtrådt som bestyrelsesformand hos Søndersø Energi A/S i stedet for Tina Riedel Søndersø, der dog forbliver i bestyrelsen som næstformand. Samtidig er Rasmus Lyngbak Bøgen, Michael Dahl og Jonna Svendsen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Leif Garne (kilde: CVR).

Søndersø Energi A/S er leverandør af blandt andet varmepumper og jordvarmeanlæg.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111