23948sdkhjf

Blæser på regeringen: Solcelleproducent beholder Store Bededag og lidt til

Danmark har nu sagt farvel til Store Bededag. Den 5. maj 2023 bliver den sidste i Danmarks historie - i hvert tilfælde indtil videre. 

Det ser direktør i solcelleproducenten Green Energy i Vejle stort på. Han giver nemlig sine ansatte ikke bare én men to fridage som kompensation. 

Det skriver TV Syd

- Det er simpelthen det dummeste, og endnu dummere er den begrundelse, de bruger. De tre milliarder kunne vi have fundet på mange andre måder. Og så skal regeringen ikke blande sig i løn- og arbejdsforhold på arbejdsmarkedet, siger Karl Andreassen, direktør i Green Energy.

Han mener, at fridagen gør mere gavn end skade. Han fortæller, at han stadig kan skaffe et overskud til aktionærerne ved at give folk fri, og at det er blevet nemmere at rekruttere nye medarbejdere efter de ansatte nu er stillet to fridage i udsigt. 

Karl Andreassen langer ikke blot fridage ud. De ansatte får også aktier i moderselskabet, og han er ikke afvisende overfor, at det kan ende med en firedages arbejdsuge.

Green Energy Scandinavia A/S er den operationelle del af den norske moderkoncern Green Energy A/S. Virksomheden producerer solcelleløsninger til blandt andet busser, lastbiler, varevogne, skibe, og campingvogne. 

Kommenter artiklen (2)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109