23948sdkhjf

Energikoncern opkøber elselskab

OK-koncernen har netop indgået en aftale om at overtage den aarhusianske virksomhed Elektron, der leverer el til privatkunder.

Opkøbet skal underbygge OK’s strategi og ambitioner inden for bolig-energiløsninger de kommende år.

Det oplyser OK i en pressemeddelelse.

- Elektron er en rigtig spændende virksomhed, der siden sin stiftelse i 2014 har oplevet stærk vækst. Det er en effektiv virksomhed med mange tilfredse kunder, og vi synes, det er et rigtig godt match. Derfor er vi selvfølgelig begejstrede over at være nået til enighed, siger Michael Lamberth, CCO i OK.

Elektron fortsætter som et selvstændigt selskab med samme team, hvor de to stiftere, Rasmus Hjorth Sindberg og Torben Marvin Jensen, fortsat vil være med til at sikre den videre udvikling.

Købet kommet ikke til at påvirke Elektrons eksisterende kunder.

Selvom der har været flere muligheder, var OK den rette løsning, mener Torben Marvin Jensen og Rasmus Hjorth Sindberg.

- Sammen med teamet og vores stærke samarbejdspartnere har vi bygget en unik virksomhed, som nu får et endnu stærkere fundament i fremtiden. OK har bygget en stærk markedsposition gennem nærvær og unikke kundefordele, og vi ser OK som et perfekt match for Elektron, siger Torben Marvin Jensen og bliver suppleret af Rasmus Hjorth Sindberg:

- Vi har gentænkt en konservativ branche. Det starter ikke med et elværk, et kabel i jorden eller en måler på væggen. Det starter med en kunde, og alt, vi har gjort, udløber derfra, siger Rasmus Hjorth Sindberg.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062