23948sdkhjf

DCC Energi udvider forretningen med varmepumper

Energiselskabet DCC Energi tager nu et skridt for at udvikle forretningen i takt med den elektrificering af energimarkedet, der er i gang.

Det sker med lanceringen af et nyt forretningsben inden for varmepumper, der omfatter totalløsninger til private husstande.

Introduktionen af varmepumper er et supplement til DCC Energis varmeforretning med oliefyr og naturgas.

- Vi står over for et historisk skifte på energimarkedet, hvor de fossile løsninger, vi har kendt altid, gradvist vil fylde mindre og mindre. Det er en udvikling, hvor vi som et af de store energiselskaber kan og vil spille en aktiv rolle med attraktive og fremtidssikre energiløsninger til både private og virksomheder. Præcis som vi har gjort det med vores nye forretning inden for nemme og hurtige ladeløsninger til elbilister, siger Lena Løwe Sørensen, direktør for nye energiformer i DCC Energi, i en pressemeddelelse.

Tusinder af husstande med gas- eller oliefyr står i de kommende år overfor at skulle investere i en ny, mere bæredygtig varmeløsning.

For nogle vil fjernvarme blive en mulighed, mens andre vil have en varmepumpe som det mest oplagte alternativ.

- Filosofien bag vores forretningsmodel for varmepumper er, at de danske husstande, der står over for en stor investering i en ny varmekilde, har brug for både teknisk rådgivning og velafprøvet teknologi, der tager afsæt i netop deres hus og behov, forklarer Lena Løwe Sørensen.

DCC Energi tilbyder et udvalg af forskellige løsninger fra Bosch, Mitsubishi og Panasonic.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094