23948sdkhjf

Faldende naturgaspriser sikrer billigere fjernvarme i Jyderup

Knap 12.000 kroner årligt. Så meget sænker Fors A/S nu prisen for fjernvarme i Jyderup med for et standardhus. 

Det betyder, at et standardhus i 2023 kan forvente en fjernvarmeregning på 32.000 kroner.

Det oplyser Fors A/S i en pressemeddelelse.

Den markante prissænkning skyldes, at prisen på naturgas, som fjernvarmen i Jyderup primært bliver produceret af, er faldet. Fors A/S er drevet ud fra et hvile-i-sig-selv-princip, så indtægter og udgifter skal balancere, og dermed sænker forsyningsselskabet nu også prisen på fjernvarme.

– Det er en rigtig god nyhed, vi kan overbringe vores kunder. Vi arbejder løbende på at sænke prisen på fjernvarme, og at vi nu kan sænke prisen igen med næsten 12.000 kroner er meget positivt. Jeg anerkender, at prisen fortsat er højere, end kunderne har været vant til, men jeg håber, at den betragteligt lavere pris er en håndsrækning til de kunder, der de sidste måneder har været presset af en høj varmeregning, siger kundedirektør i Fors A/S, Rikke Saltoft.

Konkret sænker Fors A/S prisen for et standardhus med 11.650 kroner, og den nye pris vil fremgå af den næste regning, kunderne i Jyderup modtager fra Fors A/S.

– Vores vigtigste hensyn er at hjælpe vores kunder, så godt vi overhovedet kan. Vores kunder i Jyderup har været hårdt ramt af stigende naturgaspriser og dermed fjernvarmepriser, men vores budskab har hele tiden været, at vi løbende justerer prisen, når det er muligt, siger Rikke Saltoft.

Se nøgletal for:
Læs mere om: naturgas
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.58