23948sdkhjf

Energiselskab henter økonomichef i detailhandlen

OK a.m.b.a. har fundet sin nye CFO i detailhandelen i form af 40-årige Thor Skov Jørgensen, der kommer fra en stilling som Executive Vice President Digital og E-commerce i Salling Group.

OK’s CEO Michael Løve glæder sig over at få Thor Skov Jørgensen med i OK's ledelse i en tid, hvor OK’s forretningsområder inden for energi undergår meget store forandringer.

Det oplyser OK i en pressemeddelelse.

- Thor (Skov Jørgensen, red.) har i sin karriere vist, at han kan opbygge og udvikle en forretning og samtidigt arbejde struktureret med de bagvedliggende processer og systemer. Det er egenskaber, som OK vil nyde godt af i takt med, at vi øger vores investeringer markant i E-mobilitet, salg af el og nye energiløsninger, siger Michael Løve.

OK har i de senere år opnået vækst på stort set alle forretningsområder og er gået ind på nye områder som varmepumpemarkedet, markedet for e-mobilitet og investerer generelt massivt i elmarkedet.

Skal fastholde styrkeposition

Den kommende CFO betegner jobbet i OK som en spændende mulighed, fordi OK er et bredt funderet energiselskab, der er i gang med at finde nye veje.

- Det vil jeg gerne være med til, og jeg er overbevist om, at jeg har noget at trække på i den sammenhæng. Jeg kommer med erfaring fra en udpræget driftsorganisation, som hele tiden har skullet udvikle sig. Og uden at sammenligne kan jeg godt lide at tanken om, at OK både skal fastholde en styrkeposition på eksisterende markeder, samtidig med, at vi uomtvisteligt skal bygge noget nyt op, siger Thor Skov Jørgensen.

Indtræder i direktionen

Thor Skov Jørgensen har været i Salling Group siden 2014. Først som driftsdirektør i Netto, efterfølgende som direktør i Føtex og senest som øverst ansvarlig for selskabets e-handel og digitale forretning. Før karrieren i Salling Group var han konsulent for Boston Consulting Group.

Thor Skov Jørgensen indtræder i OK’s direktion med Michael Løve og Michael Lamberth.

Thor Skov Jørgensen er født i København, har gået i folkeskole i henholdsvis Mariager og Holland, og så tog han sin studentereksamen i Vejle. Han er i dag bosat i Aarhus med sin hustru og tre børn.

Thor Skov Jørgensen tiltræder sin stilling i OK i april.

Artiklen er en del af temaet Navnenyt.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125