23948sdkhjf

Aquaporin i nyt samarbejde skal sikre rent drikkevand i kinesiske husstande

Den danske biotekvirksomhed, Aquaporin, der udvikler vandfiltreringsløsninger, har indgået et partnerskab med Philips Water Solutions, der er markedsledende på det kinesiske marked for vandfiltrering.

Det oplyser Aquaporin i en pressemeddelelse.

Kina er verdens største marked for vandfiltreringsløsninger og udgør mere end halvdelen af det totale globale marked. Nu kommer mange af de solgte løsninger fremover til at indeholde den danskudviklede teknologi.

Aquaporin har offentliggjort en aftale med AquaShield og Philips Water Solutions, der betyder, at Aquaporin Inside®-teknologien estimeres at være i brug i mere end 140.000 kinesiske husstande i 2022.

- Vi er begejstrede for at tage på denne rejse med Philips Water Solutions, en vigtig industriel spiller i vandfiltrering, der sikrer filtreret vand til hundredetusindvis af hjem i hele Kina, siger Matt Boczkowski, administrerende direktør hos Aquaporin, der har hovedkontor i Lyngby.

Ser et stort potentiale

Den globale aftale mellem de to virksomheder har indledningsvist fokus på Kina, hvor Aquaporin vil være partner på membranteknologi i en lang række af Philips' vandfiltreringsmaskiner.

AquaShield står for det kinesiske salg af Philips-produkter i vandfiltreringssegmentet.

- Aquaporin leverer på både innovation og kvalitet, og er markedsdifferentierende med deres teknologi. Det er svært at få momentum på det kinesiske marked, men med Aquaporin ser vi et stort potentiale i deres teknologi, og hvordan denne er rodfæstet i naturens egen måde at filtrere vand på, siger direktør hos AquaShield, Alex Rishoj.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109