23948sdkhjf

Bravida vinder stor serviceaftale med varmeforsyning

Fjernvarme Fyn Service A/S har tildelt Bravida Danmark en serviceaftale vedrørende vedligehold og udførelse af elinstallationer.

Den samlede kontraktsum beløber sig til op imod 66 millioner kroner på seks år.

Aftalen indeholder vedligehold og udførelse af elinstallationer, herunder elektriske maskininstallationer, elektriske bygningsinstallationer og elektriske anlæg.

Hovedudførelsesstedet for rammeaftalen vil primært være Fjernvarme Fyns anlæg i Odense, og aftalen løber over seks år med mulighed for yderligere forlængelse i op til to år.

Kontinuerligt team

I løbet af aftalen forventer Bravida at beskæftige 12 montører og to lærlinge. I bedømmelsen af tilbudsgivningen blev der lagt særlig vægt på sammensætningen af et kontinuerligt team af medarbejdere med de rette kurser, erfaringer og kvalifikationer.

- Jeg er glad for, at vi har underskrevet aftalen med Fjernvarme Fyn Service. Der har været en helt naturlig interesse i at få serviceaftalen, da vi er kommet på Fjernvarme Fyn igennem mange år og har medarbejdere, der har et indgående kendskab til installationerne, som ikke altid ligner almindelige elinstallationer. Derudover er Fjernvarme Fyn i gang med en omstilling til mere grøn energi, hvilket vi gerne vil bidrage til, siger afdelingschef Lars Kristensen, Bravida Danmark, i en pressemeddelelse.

Aftale skaber ro

Serviceaftalen er ikke et nyt bekendtskab for Bravida.

- Det er tredje gang, vi vinder aftalen, og det er et godt fundament for vores serviceafdeling at vide, vi har så mange medarbejdere fast beskæftiget de kommende år. Det skaber tryghed. Det betyder samtidig, vi får fastholdt og udviklet et stærkt industriteam, vi kan trække på i perioder, hvor der måske er nedgang i opgaverne på Fjernvarme Fyn - det giver fleksibilitet, siger afdelingschef Lars Kristensen.

- Det skaber ro for begge parter, at vi nu har en rammeaftale som er gældende i seks år. Vi er naturligvis glade for at det gennem udbuddet er bekræftet, at Bravida fortsat er en konkurrencedygtig samarbejdspartner for Fjernvarme Fyn, siger vedligeholdelseschef i Fjernvarme Fyn A/S, Søren Moltrup Rasmussen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125