23948sdkhjf

MOE henter ny forretningschef for Energi i egne rækker

Jesper Suhr tiltræder 1. januar 2023 stillingen som forretningschef for Energi hos MOE i København.

Jesper Suhr er hentet fra egne rækker, hvor han senest har stået i spidsen for afdelingen Energikonstruktioner.

Med udnævnelsen vil MOE, der en af Danmarks største rådgivende ingeniørvirksomheder, styrke organisationen inden for fremtidens energi.

- Set med samfundsmæssige briller, er det vigtigt, at vi arbejder hen mod et fossilfrit samfund. Men det er også her, at vores forretning ligger fremover. Lige nu ser vi ind i en fremtid med interessante projekter inden for energiproduktion og -distribution for eksempel fjernvarme, PtX og Carbon Capture. Det er områder, som vi vil fokusere på at udvikle i de kommende år, siger Jesper Suhr.

Om valget siger divisionschef for Energi & Industri, Simon Steinbo:

- Med Jesper Suhr får vi en stærk leder af forretningsområdet Energi. Han har allerede nu en fremtrædende rolle i forretningsområdet, han kender MOE indefra og har en dyb forståelse for de værdier, som er en del af MOE’s DNA. Hertil kommer en solid erfaring fra branchen generelt, og derfor er han et naturligt valg til at lede, videreudvikle og vækste vores energiområde fremover.

Blå bog Jesper Suhr

  • Uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen Odense Teknikum i 1996
  • Kom til MOE i november 2019
  • Bred erfaring fra rådgiver branchen, bl.a. med tidligere ansættelser i Niras, MT Højgaard og ISC Rådgivende Ingeniører

Kilde: MOE

Artiklen er en del af temaet Navnenyt.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125