23948sdkhjf

Hillerød Forsyning konstituerer sig med ny ledelse

På et ekstraordinært bestyrelsesmøde den 22. november vedtog bestyrelserne i Hillerød Forsyning at konstituere det nuværende medlem af direktionen, Anders Buchardt Møller-Hansen, som administrerende direktør efter Lone Byskovs afgang.

Peter Underlin fortsætter i direktionen som COO for Vand- og Ressourceområderne.

- I bestyrelsen er vi glade for, at Anders Buchardt Møller-Hansen og Peter Underlin har stillet sig til rådighed. Anders og Peter har i mange år haft ansvar for henholdsvis Energiområdet og Vand- og Ressourceområdet, og de kender forsyningen ud og ind. Det er en god løsning, som betyder, at vi sikrer kontinuitet i forsyningen og skaber tryghed internt, og at vi kan drive forsyningen godt videre i denne periode med stærke kræfter ved roret, siger bestyrelsesformand Tue Tortzen i en pressemeddelelse. 

Lone Byskov fratræder stillingen som adm. direktør ved udgangen af november 2022, og konstitueringen af Anders Buchardt Møller-Hansen træder derfor i kraft fra 1. december 2022.

- Den nye direktion vil arbejde målrettet for at styrke den igangværende grønne omstilling og fastholde en driftssikker og bæredygtig forsyning. Vores vigtigste opgave er at understøtte den stærke udvikling, kommunen gennemgår i disse år, siger Anders Buchardt Møller-Hansen, der i dag også har ansvaret for en række interne funktioner som IT, teknisk service og Facility.

Bestyrelsen besluttede også at sætte gang i en rekrutteringsproces med henblik på ansættelse af en fast adm. direktør og nedsætter et udvalg til at understøtte processen.

Artiklen er en del af temaet Navnenyt.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079