23948sdkhjf

Nordic Green Solutions åbner kontor i Hamborg

Det er ikke kun i Danmark, at virksomhedernes interesse i rådgivning om grøn omstilling, energi- og ressourceoptimering er stor.

Også syd for grænsen efterspørges der kompetencer, og dem vil Nordic Green Solutions nu tilbyde med et kontor i Hamborg.

I spidsen for forretningen i Tyskland står Erich Børner, som har over 30 års erfaring fra det tyske marked. Han har senest arbejdet som Senior Commercial Advisor hos Udenrigsministeriet/Det Danske Generalkonsulat i Hamborg, hvor han bl.a. har hjulpet danske virksomheder med at få fodfæste på det tyske marked.

Det oplyser Nordic Green Solutions i en pressemeddelelse.

Hjælp til energitunge brancher

Lige som på det danske marked holder Nordic Green Solutions primært fokus på at hjælpe tyske virksomheder inden for produktion, fremstilling og forarbejdning med at opnå en mere bæredygtig, ressourceeffektiv og energirigtig forretning.

- Der findes mange energitunge virksomheder i brancher, som arbejder med f.eks. plast, metal, træ og fødevarer. For at de kan følge med både lovgivning, krav og tendenser inden for bæredygtighed og grøn omstilling, er det afgørende, at de bruger energi- og ressourcer så optimalt som overhovedet muligt – og samtidig kan dokumentere det i form at f.eks. et klimaregnskab, siger Johnny Ryser, administrerende direktør hos Nordic Green Solutions.

Starter ikke fra nul

Hos Nordic Green Solutions har man en ambition om at kunne hjælpe virksomheder med deres grønne projekter lige fra start til slut. 

Det indebærer alt fra at kortlægge energiforbrug og klimaaftryk på virksomheds- eller produktniveau til at identificere konkrete optimeringsprojekter og realisere disse ved hjælp af projektledelse og målrettet teknisk rådgivning.

Eksporteventyret i Tyskland starter dog ikke helt fra nul. 

Et samarbejde med Udenrigsministeriets Sustainable Industries Advisory (SIA) samt Generalkonsultatet i Hamborg har åbnet døren for projekter hos store, tyske fødevareproducenter.

Samtidig er erfaring at trække på fra de danske virksomheder, som Nordic Green Solutions har rådgivet om grønne løsninger i over 15 år (tidligere under navnet Dansk Energirådgivning).

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Naboer varmer fabrikshaller hos byggevirksomhed
Rørproducent i Hammel runder milliarden
Reaktioner på vismandsrapport: Brancher ønsker klarhed om CO2-afgift
Omstridt flis-kedel på plads i Esbjerg
Interessen for brint er kølnet - Nu ser DFDS metanol som vejen til grønt skib i 2025
Ørsted og Kredsløb indgår aftale om brændselspriser
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Transportmagasinet
Licitationen
Søfart

Send til en kollega

0.094