23948sdkhjf

Semco Maritime lander femårig kontrakt med oliegigant

TotalEnergies har tildelt Semco Maritime en femårig kontrakt på levering af mandskab til og services på offshore-installationer i den danske del af Nordsøen.

Kontrakten dækker perioden november 2022 til oktober 2027, og den indgås i forlængelse af adskillige års samarbejde, der blandt andet omfatter den igangværende genopbygning af Tyra-feltet, og skaber rammerne for udvidet samarbejde på eksisterende projekter samt for levering af mandskab i ad hoc-projekter.

Semco Maritime forventer at beskæftige et større antal onshore- og offshore-arbejdere som led i kontrakten, der dækker flere end 1 million arbejdstimer.

- Vi er utroligt glade for at styrke vores allerede tætte bånd med TotalEnergies med underskriften på denne vigtige kontrakt, som vi betragter som en tillidserklæring efter et rigtigt godt samarbejde gennem adskillige år. Det er afgørende for TotalEnergies og den danske befolkning at sikre effektiv drift og stabil energiforsyning fra Nordsøen, og vi stiller det stærkeste hold med en fantastisk erfaring for at levere på opgaven, siger senior vice president oil & gas, Semco Maritime, Anders Benfeldt, i en pressemeddelelse.

Det udvidede samarbejde vil ifølge Semco Maritime skabe synergi på tværs af projekter og sikre smidigere drift og hurtig assistance baseret på tættere arbejdsrelationer og dybere forståelse af de konkrete forhold og behov på hver offshore-installation.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08