23948sdkhjf

Semco Maritime lander femårig kontrakt med oliegigant

TotalEnergies har tildelt Semco Maritime en femårig kontrakt på levering af mandskab til og services på offshore-installationer i den danske del af Nordsøen.

Kontrakten dækker perioden november 2022 til oktober 2027, og den indgås i forlængelse af adskillige års samarbejde, der blandt andet omfatter den igangværende genopbygning af Tyra-feltet, og skaber rammerne for udvidet samarbejde på eksisterende projekter samt for levering af mandskab i ad hoc-projekter.

Semco Maritime forventer at beskæftige et større antal onshore- og offshore-arbejdere som led i kontrakten, der dækker flere end 1 million arbejdstimer.

- Vi er utroligt glade for at styrke vores allerede tætte bånd med TotalEnergies med underskriften på denne vigtige kontrakt, som vi betragter som en tillidserklæring efter et rigtigt godt samarbejde gennem adskillige år. Det er afgørende for TotalEnergies og den danske befolkning at sikre effektiv drift og stabil energiforsyning fra Nordsøen, og vi stiller det stærkeste hold med en fantastisk erfaring for at levere på opgaven, siger senior vice president oil & gas, Semco Maritime, Anders Benfeldt, i en pressemeddelelse.

Det udvidede samarbejde vil ifølge Semco Maritime skabe synergi på tværs af projekter og sikre smidigere drift og hurtig assistance baseret på tættere arbejdsrelationer og dybere forståelse af de konkrete forhold og behov på hver offshore-installation.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Vismænd: CO2-afgift er for lav til at nå klimamål
Nyt testanlæg til elektrolyse på vej i Brande
CO2 fra hollandsk ølproduktion på vej mod Ninifeltet: Det er en milepæl
Grundfos: - Vi kan spare meget CO2 med intelligente løsninger
Niras henter ny ekspertisechef for biomasse hos Novozymes
Racell tester hybrid-solceller på Langeland: Landbrug og ferieby bliver selvforsynende
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Transportmagasinet
Licitationen
Søfart

Send til en kollega

0.109