23948sdkhjf

Ugens rokader: Nyt fra Norlys, E.ON og Envidan

Norlys ansætter ny økonomidirektør til fiberforretning

Stine Aare Jensen tiltræder 21. november som ny økonomidirektør i Norlys’ fiberforretning. Fra hovedkontoret i Silkeborg får hun det samlede ansvar for Norlys Fibernets økonomi- og it-aktiviteter samt indsatsen på arbejdsmiljøområdet.

- Jeg glæder mig til at byde Stine velkommen til Norlys. Hendes hovedfokus bliver at opbygge en ny og selvstændig finans- og it-funktion i Norlys Fibernet, der skal bidrage til at skabe en endnu stærkere fiberforretning. Her er jeg ikke i tvivl om, at hendes mangeårige erfaring som økonomidirektør og med udenlandske investorer vil være en stor gevinst, siger Torben Poulsen, der er direktør i Norlys Fibernet.

Stine Aare Jensen kommer senest fra en stilling som Chief Financial Officer i Good Food Group, hvor hun blandt andet reetablerede og udbyggede økonomi- og it-funktionen. 

Tidligere har hun været økonomidirektør i Kohberg Bakery Group og før det i Lantmännen Unibake, hvor hun var ansat i 15 år.

Kilde: Norlys

Ugens øvrige rokader:

Ates A/S

Allan Bo Pedersen og Bjarke Busk Pedersen er indtrådt i bestyrelsen hos Ates A/S og Envatek ApS i stedet for Lars Hjortshøj Jacobsen (kilde: CVR).

Ates A/S er systemleverandør af komplette jord- og grundvandsbaserede energiløsninger.

Blue World TechnologiesApS

Dr. Markus Müller er indtrådt i bestyrelsen hos Blue World Technologies ApS og Blue World Technologies Holding ApS (kilde: CVR).

Blue World Technologies producerer brændselsceller.

Din Forsyning A/S

Henrik Harborg Blicher er indtrådt som administrerende direktør hos Din Forsyning A/S, Din Forsyning Holding A/S, Din Forsyning Varme A/S, Din Forsyning Affald A/S, Din Forsyning Spildevand A/S og Din Forsyning Vand A/S i stedet for Christian Udby Olesen (kilde: CVR).

Din Forsyning er et multiforsyningsselskab i Varde Kommune og Esbjerg Kommune med affald og genbrug, drikkevand, fjernvarme, spildevand.

E.ON Danmark A/S

Eva Anette Blücher er indtrådt som bestyrelsesformand hos E.ON Danmark A/S i stedet for Per-Anders Tauson (kilde: CVR).

E.ON leverer fjernvarme og el til private elbiler.

Envidan A/S

Ole Fritz Adeler er indtrådt som administrerende direktør hos Envidan A/S i stedet for Morten Fjerbæk (kilde: CVR).

Envidan A/S er en ingeniørvirksomhed inden for miljøområdet.

Home Energi ApS

Norbert Skov er udtrådt som administrerende direktør hos Home Energi ApS, mens Claus Hedegaard Kristensen er indtrådt i direktionen. Børge Witthøft er udtrådt som bestyrelsesformand, og samtidig er Norbert Skov udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Home Energi ApS er leverandør af pilleovne og gaspejse.

Insero A/S

Martin Romvig er indtrådt som administrerende direktør hos Insero A/S i stedet for Erik Borum (kilde: CVR).

Insero A/S tilbyder nye løsninger, produkter og uddannelse inden for energi, IT og lufthavnssystemer.

Karlsgårde Vandkraft A/S

Rasmus Jens Mørup Lambert Christensen er indtrådt i direktionen hos Karlsgårde Vandkraft A/S i stedet for Gert Vinther Jørgensen. Jens Hansen er udnævnt som bestyrelsesformand i stedet for Hanne Bæk Olsen. Lise Borup Krogsgaard er udtrådt som næstformand, men hun forbliver dog i bestyrelsen. Samtidig er Annette Højberg Strebøl indtrådt i bestyrelsen i stedet for Christian Greve og Jens Hansen (kilde: CVR).

Karlsgårde Vandkraft A/S er et af Danmarks største vanddrevne elektricitetsværker.

Klima-Energi A/S

Jørgen Peter Todsen er indtrådt som administrerende direktør hos Klima-Energi A/S i stedet for Lars Alexander Pedersen, der dog forbliver i direktionen (kilde: CVR).

Klima-Energi A/S er leverandør af solceller.

Nrgi Rådgivning A/S

Morten Bryder Pedersen er indtrådt i bestyrelsen hos Nrgi Rådgivning A/S i stedet for Jesper Knudsen (kilde: CVR).

Nrgi er et af Danmarks største energiselskaber.

Power4U ApS

Sara Bird Rørvig er udtrådt af direktionen hos Power4U ApS (kilde: CVR).

Power4U ApS er et nordsjællandsk elhandelsselskab.

Topsoe International A/S

Morten Holm Christiansen er indtrådt i bestyrelsen hos Topsoe International A/S (kilde: CVR).

Haldor Topsøe A/S beskæftiger sig med procesteknologi og heterogen katalyse til olieraffinaderier, fremstilling af kemiske produkter og miljørigtige energiprocesser.

Welltec Africa ApS

Anders Qvortrup Christensen er indtrådt i direktionen hos Welltec Africa ApS og Welltec Latinamerica ApS i stedet for Søren Søgaard Suhr (kilde: CVR).

Welltec producerer robotteknologi til olie- og gasudvinding.

Ørsted Vietnam Holding A/S

Per Mejnert Kristensen er indtrådt som næstformand i bestyrelsen hos Ørsted Vietnam Holding A/S og Ørsted Japan Holding A/S i stedet for Yichun Xu. Samtidig er Per Mejnert Kristensen indtrådt som næstformand i bestyrelsen hos Ørsted Wind Power TW Holding A/S i stedet for Christy Wang (kilde: CVR).

Ørsted er et af Nordeuropas største energiselskaber.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063