23948sdkhjf

Nordjysk Elhandel bliver til Neas Energy

Ny strategi og vækst i internationale forretningsaktiviteter får nu energiselskabet Nordjysk Elhandel A/S til at ændre navn til Neas Energy A/S.
- Vi har i dag handelsaktiviteter i mange europæiske lande og har i de seneste år opnået vigtige gennembrud på de store markeder i Tyskland og Storbritannien. Vi har en målsætning om at være til stede med handel og forvaltning af strøm og gas for kunder på alle større europæiske markeder i løbet af de næste fire år, fortæller Bo Lynge Rydahl, CEO i Neas Energy og tilføjer:

- Her er et skifte til et internationalt gangbart selskabsnavn et vigtigt element i forhold til markedsføring af vores forretning.

Neas Energy er et af Danmarks største energihandelsselskaber og førende inden for engroshandel samt forvaltning af vindkraft og decentral kraftvarme. I de seneste år har Neas Energy med succes overført kompetencer og systemer udviklet til det danske marked til internationale markeder, og har senest åbnet kontor i Hamborg.

- Siden vi i april 2011 fik nye ejere, har vi arbejdet intensivt med at definere en ny forretningsstrategi, der udstikker målsætninger og en kurs for, hvordan vi skal nå vores mål. Navneskiftet til Neas Energy er et vigtigt element i denne strategi både i forhold til international vækst og i forhold til vores etablerede internationale samarbejder, forklarer Bo Lynge Rydahl.

En skarpere profil
- Skiftet til Neas Energy og et nyt corporate brand bliver et stort plus fremadrettet. Hele vores visuelle identitet har fået et løft, der i sammenhæng med implementeringen af et nyt strategi- og værdigrundlag gør, at vi kan skabe en endnu skarpere profil i markedet - herhjemme og i særdeleshed internationalt, fortæller Rasmus Buhl Møller, Head of Marketing & Communications i Neas Energy.

- Navnet Neas Energy bygger på initialerne i Nordjysk Elhandel A/S, og er en forkortelse vi i forvejen har brugt internt i flere år. Sammenkoblet med den internationale betegnelse Energy, får vi således et navn, der bygger på vores historie og specificerer, at vores arbejdsområde er energi. På den måde var navnet Neas Energy et både simpelt og åbenlyst valg, siger Rasmus Buhl Møller.

Kort om Neas Energy A/S
Neas Energy blev etableret i 1998 i Aalborg af fire lokale forsyningsselskaber for at indkøbe el i det nyligt liberaliserede energimarked i Norden. Med ansættelsen af adm. direktør, Bo Lynge Rydahl i 2002, blev det selskabets vision at være Danmarks mest kompetente energi-handelsselskab. Neas Energy har siden oplevet en stærk og stabil organisk vækst, der har rangeret virksomheden blandt de hurtigst voksende i Danmark i flere år i træk.

Neas Energy er i dag Danmark største uafhængige energihandelsselskab og førende inden for handel og håndtering af elproduktion fra vindmøller og kraftvarmeværker samt porteføljeforvaltning for energiforsyningsvirksomheder.

I 2011 blev Neas Energy købt af en gruppe private equity investorer, og med ændringen i ejerskabet er selskabets internationale aktiviteter vokset markant, således Neas Energy i dag har aktiviteter på de fleste europæiske markeder og børser for handel med el og gas samt associerede produkter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078