23948sdkhjf

Hofor omstrukturerer og styrker sig til fremtiden

Hofor, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, ændrer organisationen for at ruste sig til fremtiden og sikre at selskabet både leverer vand, varme, gas og fjernkøling til 1 mio. kunder hver eneste dag.

Samtidig ønsker direktør Henrik Plougmann Olsen et målrettet fokus på realisere de ambitiøse klimasikringstiltag samt vind- og solcelleprojekter.

- Vi leverer hver dag vand, varme, gas og fjernkøling til 1 mio. kunder med højt fokus på, at det virker. Det omfattende forsyningsnet i hovedstaden er et solidt fundament i Danmarks stærke klimaresultater. At skabe tryghed og tilfredshed hos vores kunder er den afgørende opgave, vi skal levere på hver eneste dag, siger Hofors administrerende direktør, Henrik Plougmann Olsen, der trådte til som ny direktør 1. maj 2022.

- Vi skal sikre, at vores stærke forsyningsnet er fremtidssikret og mere bæredygtigt. Store, ambitiøse projekter om klimasikring med skybrudstunneler og nye vind- og solcelleprojekter er allerede besluttet. Dem skal vi levere efter planen. Mere end nogensinde er der behov for at skabe en bæredygtig omstilling. Vi gør os nu klar til både at levere i hverdagen og på fremtidens grønne projekter, siger Henrik Plougmann Olsen om omstruktureringerne , der indeholder operettelsen af fem nye forretningsområder. 

Fem nye områder

Hofor opretter fem nye forretningsområder i en styrket ledelse. Det skal sikre bedre synergier på tværs af forretningen og øget fokus på, at selskabets samlede leverancer leveres i høj kvalitet og efter planen samtidig med at Hofor kan planlægge fremtidens løsninger.

De nye forretningsområder pr. 1. januar 2023 er Vand & Spildevand, Energi, Forsyningsstrategi & Vind, Byggeri & Anlæg og Økonomi & Kundecenter.

I spidsen for Vand & Spildevand står Brian Hansen, Gorm Elikofer står i spidsen for Energi, mens Charlotte Søndergren sætter sig på Forsyningsstrategi & Vind. Byggeri & Anlæg får Søren Birch i spidsen, mens selskabet endnu ikke har fundet den, der skal stå i spidsen for Økonomi & Kundecenter. 

Organisationsændringen træder i kraft 1. januar 2023.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Naboer varmer fabrikshaller hos byggevirksomhed
Rørproducent i Hammel runder milliarden
Reaktioner på vismandsrapport: Brancher ønsker klarhed om CO2-afgift
Omstridt flis-kedel på plads i Esbjerg
Interessen for brint er kølnet - Nu ser DFDS metanol som vejen til grønt skib i 2025
Ørsted og Kredsløb indgår aftale om brændselspriser
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Transportmagasinet
Licitationen
Søfart

Send til en kollega

0.094