23948sdkhjf

VEKS har fundet sin nye direktør

Et enigt ansættelsesudvalg har valgt VEKS’ nuværende vicedirektør Morten Stobbe som ny administrerende direktør for VEKS. Ifølge en pressemeddelelse fra VEKS afløser han Lars Gullev, som fratræder direktørposten ved udgangen af november 2022.

– Med Morten Stobbe i front har vi valgt en profil, som med stor viden om fjernvarmesektoren og politisk tæft både kan tilpasse og udvikle VEKS til den energipolitiske verden, som forandres så hastigt i disse år, siger VEKS’ formand Steen Christiansen i pressemeddelelsen. 

- Morten har desuden en robust viden og erfaring om danske og internationale energi- og klimaforhold og har gennem sine seks år som VEKS’ vicedirektør allerede sat tydelig retning for selskabets bidrag til den nationale målsætning om 70 procent CO2-reduktion.

VEKS oplyser, at der var 21 kandidater i ansøgerfeltet, hvoraf fem blev indkaldt til første samtale. Et eksternt rekrutteringsbureau har stået for analyser samt test af udvalgte kandidater.

– Som direktør for et af landets største fjernvarmeselskaber glæder jeg mig meget til at være med til at accelerere den grønne omstilling og påvirke dagsordenen, siger Morten Stobbe, der tiltræder stillingen den 1. december 2022.

Lars Gullev meddelte i august 2022, at han fratræder efter knap 25 år i direktørstolen. Lars Gullev fortsætter som konsulent for Morten Stobbe året ud.

Artiklen er en del af temaet Navnenyt.

Læs mere om: VEKS
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Masser af nye solcelleprojekter i støbeskeen efter flot 2022
Kommune beder Energinet om at udvide arealet til energiøens landanlæg af nabohensyn
Fabrik vil være selvforsynende med solceller, men kommunen tøver
Kronjysk fjernvarme skal bindes sammen
Økonomiudvalg kræver potentiel ny drejebog for megaanlæg skærpet
Milliardordre til NKT
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Transportmagasinet
Licitationen
Søfart

Send til en kollega

0.125