23948sdkhjf

Verdo henter ny divisionsdirektør i Aalborg Forsynings ledelse

Den 1. januar 2023 starter Jesper Møller Larsen som Verdo’s nye divisionsdirektør for Energi og forsyning, der dækker energikoncernens forretningsområder indenfor varme, vand, produktion på kraftvarmeværket i Randers samt GIS og digitalisering. 

Her vil han få ansvaret for omkring 110 medarbejdere.

Jesper Møller Larsen har i mere end 20 år har beskæftiget sig med drift og udvikling af virksomheder og projekter indenfor energi- og forsyningssektoren – de seneste 6 år som energiforsyningschef i Aalborg Forsyning A/S og inden da som varmeforsyningschef hos Aalborg Varme A/S fra 2014-2016.

- Da jeg hørte om stillingen som divisionsdirektør for energi og forsyning hos Verdo, var jeg ikke i tvivl om, at jobbet var som skræddersyet til mig. Med 20 år i branchen, heraf de seneste 8 år som topchef i Aalborg, samt min faglige baggrund kunne jeg sætte flueben ud for alle de ønskede forventninger og krav. Kort sagt: Der var tale om det perfekte match, siger Jesper Møller Larsen og tilføjer: 

- Samtidig synes jeg, at nogle af de udfordringer, som Verdo står over for i Energi og forsyning de kommende år, er utroligt spændende - ikke mindst i forhold til omstillingen af varmeproduktionen, vækst i forsyningssystemerne og opretholdelsen af en sikker og stabil drift. Her har jeg rigtig gode erfaringer og kompetencer at byde ind med. Endelig synes jeg, at den organisatoriske omstilling, som Verdo har igangsat de seneste år, virker utroligt spændende, og jeg glæder mig meget til at være med på – og bidrage til – denne rejse.

Privat bor Jesper sammen med sin kone og deres fire yngste børn i Aalborg og har derudover en voksen søn, som er flyttet hjemmefra. I fritiden er han dedikeret sports- og friluftsmenneske.

Artiklen er en del af temaet Navnenyt.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Makeen Energy fejlfinder og sælger via metaverset
Godsejerpar har kæmpet indædt mod vindmøller - nu er et endnu større projekt dukket op
Offshore-koncern vender millionunderskud til overskud
Efter bonusfest: Energibranchen vil sikre loft
Gaslager vil opbevare brint
Grumt syn i solcellepark: Dyrenes Beskyttelse advarer mod faldgruber ved får i solcelleparker
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Transportmagasinet
Licitationen
Søfart

Send til en kollega

0.125