23948sdkhjf

Nyt biogasanlæg - hvor?

Djurs Bioenergi står på spring for at komme til at opføre et nyt biogasanlæg på Syddjursland. Men Syddjurs Kommune har endnu ikke fundet den optimale placering og skal nu tage stilling til endnu et bud.
På kommunens seneste byrådsmøde har Brdr. Thorsen budt ind med et nyt forslag til placering af det nye biogasanlæg på Syddjurs. Det skriver Aarhus Stiftstidende.

- Vi har allerede et biogasanlæg, som ganske ubemærket fungerer i lokalsamfundet. På den baggrund er det en oplagt idé, at anlægget udbygges og moderniseres. Adressen har bevist sit værd, siger landmand Kristian Thorsen fra selskabet Brdr. Thorsen til avisen.

Og det forslag er borgmester Kirstine Bille (SF) meget interesseret i at undersøge nærmere. Der er nu i alt otte bud, som byrådet sammen med konsulentfirmaet Cowi skal undersøge nærmere. Byrådet vil i spetember udvælge to-tre placeringer, hvorefter der blandt andet skal gennemføres høringer af borgere i de berørte områder.

Kristian Thorsen, som fremkom med forslaget, er næstformand i Djurs Bioenergi, men ifølge formand Lars Jakobsen har Brdr. Thorsens projekt og biogasselskabet ikke drøftet mulighederne for et fremtidigt samarbejde.

- Hvis Brdr. Thorsens adresse bliver en af de udvalgte, vil vi naturligvis se nærmere på mulighederne, siger formanden til avisen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079