23948sdkhjf

Bestyrelsesformand ærgerlig over direktør-farvel: Det er godt gammeldags træls

Efter fire år som direktør i multiforsyningsselskabet Din Forsyning har Christian Udby søgt nye udfordringer. Han har valgt at takke ja til stillingen som direktør for Sønderborg Forsyning. 

 Den nyhed ærgrer bestyrelsesformand Kurt Bjerrum. 

- Jeg synes selvfølgelig, at det er godt, gammeldags træls, at vi midt i en spændende tid skal sige farvel til Christian. Jeg har haft et rigtig godt samarbejde med ham i den forholdsvis korte tid, jeg har været bestyrelsesformand i DIN Forsyning. Når det er sagt, vil jeg ønske ham al mulig held og lykke på hans videre færd. DIN Forsyning er et stærkt selskab med styr på både drift, økonomi og udvikling. Vi er i god gænge, og nu trækker vi i arbejdstøjet for at finde det absolut stærkeste kort til direktørposten, siger Kurt Bjerrum. 

Christian Udby bliver i Din Forsyning i en periode og overdrager alle igangværende sager til projektchef Henrik Harborg Blicher, som bliver konstitueret direktør. 

Stillingen som Christian Udbys efterfølger slås op snarest.

Fire spændende år

Christian Udby har siddet i direktørstolen i DIN Forsyning siden august 2018, hvor han afløste Esbjergs nuværende borgmester Jesper Frost Rasmussen. 

- Det har været fire vildt spændende år, og jeg er meget stolt af, hvor langt vi er nået. Ikke mindst vores strategi og begyndende transformation fra at være dygtige på forsyning, til også at have stort fokus på bæredygtighed. Det er på alle måder udfordrende, meningsfuldt og dejligt at være en del af DIN Forsyning, men for mig personligt er det blevet tid til at rykke videre. Jeg vil savne mine medarbejdere, men jeg ved også, at det er dem, der er både drivkraften og ankeret i den rivende udvikling, som selskabet er i. Med en ny kaptajn ved roret, ved jeg, at selskabet vil fortsætte som et visionært multiforsyningsselskab og en attraktiv arbejdsplads. Jeg vil glæde mig til at følge med fra sidelinjen, siger Christian Udby. 

Han forlader endeligt Din Forsyning med udgangen af året - hvorefter han den 1. januar 2023 tiltræder stillingen som direktør i Sønderborg Forsyning. 

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078