23948sdkhjf

Semco Maritime henter ny CFO

Det er en erfaren finansmand, der fremover skal være CFO i Semco Maritme

Martin Oehlenschlæger (43) er netop tiltrådt som finansdirektør (CFO) og medlem af direktionen i Semco Maritime med reference til adm. direktør, Steen Brødbæk. Han efterfølger Jørgen Devantier Gade, der har været CFO siden 2013 og nu går på pension.

Martin Oehlenschlæger har bestridt CFO-stillinger hos Babcock Wilcox Vølund og senest hos FairWind, der er leverandør af one-stop løsninger til installation og service af vindmøller både onshore og offshore.

Tidligere har Martin Oehlenschlæger også arbejdet i power management-virksomhed Eaton Corporation i både Schweiz og Holland. Han er uddannet revisor og begyndte sin karriere hos det statsautoriserede revisionsfirma Martinsen.

- Jeg har set meget frem til at blive en del af det dedikerede team i Semco Maritime, der arbejder på at fortsætte den positive udvikling og sikre koncernens position i et hurtigt voksende marked, der byder på store vækstmuligheder, siger Martin Oehlenschlæger i forbindelse med jobskiftet.

Adm. direktør i Semco Martime, Steen Brødbæk, ser frem til det nye samarbejde og sender også en tak til den afgående CFO.

- Vi er glade for at byde Martin velkommen til Semco Maritime og ser frem til at kunne trække på hans erfaringer fra flere brancher på tværs af finansdisciplinerne. Han efterfølger Jørgen, som har været en fremragende kollega igennem næsten et årti og indvilliget i at påtage sig en konsulentrolle og facilitere overgangen inden hans velfortjente pensionering. Jeg vil benytte lejligheden til at takke Jørgen for hans arbejde og engagement gennem årene, lyder det fra direktøren.

Martin Oehlenschlæger er uddannet cand.merc.aud. i økonomi og revision fra Syddansk Universitet og er certificeret Lean Six Sigma Black Belt.

Artiklen er en del af temaet Navnenyt.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Elprisen er steget 83 procent det seneste år
NRGi køber energirådgivning af Andel Energi
Energinet vil grave elkabler ned langs motorvej
Ulovlig opført vindmøllepark på vej til at blive gjort lovlig
Flere muskler, lavere pris: To værker i Vendsyssel snakker åbent om fusion
Nature Energy vil forsyne 200.000 husstande med biogas
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Transportmagasinet
Licitationen
Søfart

Send til en kollega

0.109