23948sdkhjf

Ny-fusioneret affaldsenergiselskab har fundet sit navn

Den 1. januar 2022 blev de to affaldsselskaber Affaldsselskabet Vendsyssel Vest I/S (AVV) og I/S Reno-Nord lagt sammen, og fra den 1. oktober 2022 har det nye nordjyske affaldsselskab fået et nyt, fælles navn. 

Det skal hedde Nordværk I/S.

- Dermed har vi nået en meget vigtig milepæl i fusionen af de to selskaber. Det betyder rigtig meget for vores fælles identitet, at vi nu også har et fælles navn og logo. Det gør det naturligvis også nemmere at markere os som Nordjyllands nye, store affaldsselskab og realisere vores vision om at være førende inden for ressourceudnyttelse og affaldshåndtering, siger Lisbeth Lauritsen, bestyrelsesformand i Nordværk i en pressemeddelelse. 

En væsentlig baggrund for det nordjyske affaldssamarbejde er et fælles ønske om at leve op til den nationale Klimaplan for en grøn affaldssektor og cirkulær økonomi og målet om, at Danmark skal have en klimaneutral affaldssektor i 2030 og et samfund, hvor man genbruger og genanvender langt mere affald i stedet for at energiudnytte det ved forbrænding.

Bag Nordværk står de seks ejerkommuner – Aalborg, Hjørring, Brønderslev, Jammerbugt, Mariagerfjord og Rebild kommuner.

Nordværk har 220 medarbejdere, der årligt indsamler, håndterer og behandler over 400.000 tons affald fra virksomheder og fra 428.000 borgere i Nordjylland.

Artiklen er en del af temaet Navnenyt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109