23948sdkhjf

Hovedstadens Carbon Capture Cluster får ny formand og holder flyttedag

C4 – Carbon Capture Cluster Copenhagen har fået ny formand. 

Forsyningsdirektør i Hofor, Jane Egebjerg Andersen, overtager formandsposten fra Jacob H. Simonsen, ARC, der fortsætter som næstformand.

Jane Egebjerg Andersen, overtog formandsposten 1. september 2022. HUn skal være formand i ét år, hvorefter posten overtages af et andet C4-medlem.

- Jeg glæder mig til at overtage formandsstafetten fra Jacob H. Simonsen. Han har gjort et kæmpe arbejde med at få italesat CO₂-fangst som en vigtig løsning på klimakrisen, siger Jane Egebjerg Andersen og fortsætter:

- Det kommende år kommer der kun større fokus på CO₂-fangst og -transport, da vi i C4 er formand for det statslige samarbejde om CO₂-transport i hovedstaden, og samtidig besluttes placeringen af det første, danske fuldskala-anlæg.

I forbindelse med at formandsposten roterer, flytter sekretariatet for C4 adresse til Hofor-bygningen i Ørestad for at kunne understøtte Janes arbejde som formand,

C4 er et fællesskab mellem ni forsyningsselskaber i hovedstaden, som samarbejder om CO₂-fangst. Samarbejdet har en fælles ambition om at reducere CO₂-udledningen med op til 3 millioner ton ved hjælp af CO₂-fangst.

Bag C4 står ARC, Argo, Biofos, Copenhagen Malmö Port, CTR, Hofor, Vestforbrænding, Veks og Ørsted.

Artiklen er en del af temaet Navnenyt.

Læs mere om: c4
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094