23948sdkhjf

Københavnerhotel skubber på opførelsen af solcellepark ved Sønderborg

Det femstjernede hotel NH Collection Copenhagen har indgået en elkøbsaftale (PPA) med Better Energy.

Aftalen bidrager til, at Better Energy opfører en ny dansk solcellepark i Stevning ved Sønderborg og færdigbygges i løbet af 2022. Med en kapacitet på 35 GWh vil solcelleparken levere grøn strøm svarende til det årlige elforbrug hos ca. 22.500 danskere. Desuden vil parken blive etableret på markedsvilkår uden statsstøtte.

- Hotelbranchen står overfor samme udfordringer som mange andre brancher, hvor grønne tiltag er en vigtig prioritet – både for klimaets skyld og for at tiltrække klimabevidste gæster. En elkøbsaftale der bidrager aktivt til at opstille ny, grøn energi er den mest direkte måde at støtte omstillingen til bæredygtig energi. Med aftalen viser NH Collection Copenhagen grønt lederskab, der forhåbentlig kan inspirere resten af hotelbranchen både ude og hjemme, siger Peter Munck Søe-Jensen, Executive Vice President of Power Solutions i Better Energy i en pressemeddelelse.

I det nye år, vil NH Collection Copenhagen aftage 2 GWh (eller 2.000.000 kilowatt-timer) om året. Det svarer til, at der tilføres ny grøn elektricitet til det danske elnet tilsvarende bygningens forbrug. 

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094