23948sdkhjf

Kredsløb styrker ledelsen med to nye chefer

Den turbulente situation på energimarkederne og en strategisk ambition om fortsat at gøre det nemt at være grøn kræver en intensivering af indsatsen med at sikre Aarhusianerne stabil, grøn og konkurrencedygtig fjernvarme hos Kredsløb.

Derfor har selskabet valgt at styrke ledelsen med henholdsvis en energichef og en HR-chef. 

Dermed træder Kredsløbs energichef Jeanette Studsgård Thøgernsen og HR-chef Niclas Kvernrød ind i den øverste ledelse i selskabet. 

Fra forsyningschef til energichef

Jeanette Studsgård Thøgersen har 21 års erfaring fra energibranchen i roller hos bl.a. Grundfos, NRGi og Lokalenergi. På det seneste har hun varetaget rollen som forsyningschef med ansvar for driften af fjernvarmenettet og energianlæggene i Kredsløb. 

Nu står der i stedet energichef og medlem af ledelsen på visitkortet. I det arbejde forventer hun at kunne bidrage positivt med sine kompetencer og kendskab til hovedpulsåren i Kredsløb i form af energi-anlæggene og hele driften af fjernvarmen og sikre fjernvarmens bidrag og rolle i den grønne omstilling på den mest omkostningseffektive og bæredygtige måde.

- Det er spændende at være midt i den grønne omstilling og have så stor indflydelse på den daglige drift af nogle af vores helt store infrastruktur-anlæg. Jeg glæder mig til at komme på job hver dag og har en hverdag med spændende udfordringer og rigtig gode kollegaer, hvor jeg har en følelse af, at vi flytter noget væsentligt, siger Jeanette Studsgård Thøgersen. 

Kort om Jeanette Studsgård Thøgersen

Fulde navn: Jeanette Studsgård Thøgersen

Alder: 55 år

Uddannelse: Civilingeniør

Erfaring: Erfaring fra lederjob på Grundfos, industrirådgiver for energiselskabernes energispareordning, har arbejdet i fjernvarmebranchen de seneste14 år

Seneste job + ansvar: Afdelingschef for Forsyning med ansvar for driften af hhv. fjernvarmenettet og Kredsløbs energianlæg.

Nye job: Energichef med ansvar for Kredsløbs energianlæg og driften af fjernvarmenettet.

Privat: Bor i Ry, nyder gåture med hunden, spiller golf og slapper af med forskellige typer af håndarbejde.

Kilde: Kredsløb

HR-Chef  indtræder i ledelsen

Det andet nye medlem af ledelsen i Kredsløb er 54-årige Niclas Kvernrød, der siden januar 2020 har været ansat som HR-chef i Kredsløb.

I sin nye rolle forventer Niclas Kvernrød at bidrage til processen med at tænke som et fælles team og skabe større tydelighed og bevidsthed om Kredsløbs mission, vision og kultur overfor nuværende og potentielle medarbejdere.

- Jeg har en særlig interesse for at skabe fællesskaber, der sammen skaber resultater. Jeg nyder det at arbejde med at udvikle andre – fagligt og personligt – og ikke mindst at udvikle hele organisationen til at både at være i stand til at levere på de strategiske mål og samtidigt være en fantastisk arbejdsplads, siger Niclas Kvernrød.

Han kommer fra lignende stillinger indenfor en række danske koncerner som Arla Foods, Vestas og Danfoss.

Kort om Niclas Kvernrød

Fulde navn: Niclas Kvernrød

Alder: 54 år

Uddannelse: Cand. Merc. fra Aarhus BSS

Erfaring: Har arbejdet med HR og ledelse i de seneste 20 år. Erfaring fra en række større koncerner som Danfoss, Vestas og Arla Foods som HR-direktør for datterselskaber i bl.a. Vestas og Arla Foods.

Desuden aktiv i bestyrelsesarbejde og er bl.a. bestyrelsesleder for Aarhus International School.

Bopæl

Bor i Trige og har 3 voksne børn, som alle er i gang med en videregående uddannelse.

Fritid

Aktiv i flere bestyrelser i frivillige organisationer. Aktiv i sport med bl.a. løb og går til langdistanceskydning for på et tidspunkt at komme på jagt i Norge.

Kilde: Kredsløb

Artiklen er en del af temaet Navnenyt.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111