23948sdkhjf

Evida skal have ny driftsdirektør

Evidas driftsdirektør Søren Hylleberg Sørensen har valgt at stoppe i Evida efter mere end 36 år i gasdistributionsbranchen.

- Efter 36 gode år i Evida og de tidligere gasdistributionsselskaber er tiden inde til at trappe ned og prioritere familielivet højere. Samtidig vil jeg give plads til en anden, der kan være med til at sætte retningen for Evidas videre transformation ind i fremtidens energisystem. Evida er en foranderlig virksomhed, hvor den grønne omstilling og arbejdet med fremtidens grønne gasser ligger foran os. Det bliver uden tvivl en udfordrende og spændende opgave, men også en opgave, der vil tage en årrække. Derfor har jeg valgt, at jeg stopper i Evida, siger Søren Hylleberg Sørensen.

Søren Hylleberg Sørensen har siden 1986 arbejdet i gassens tjeneste. Han har således været med på hele rejsen - fra den første naturgas skulle distribueres i Danmark og frem til indførelsen af de decentrale energikilder, som biogasanlæggene udgør.

Massiv indsats

Evidas administrerende direktør Ole Kalør er taknemmelig for hans store indsats gennem årene.

- Søren har gjort en massiv indsats i gassens tjeneste, og hans viden og kompetencer inden for det tekniske område er et aktiv for Evida. Derfor er jeg også ærgerlig over, at Søren har valgt at trappe ned, men jeg respekterer fuldt ud hans beslutning og ønsker ham alt det bedste fremover. Jeg vil gerne takke ham for en rigtig stor indsats gennem årene, siger Ole Kalør.

Evida arbejder på at finde en erstatning for Søren Hylleberg Sørensen.

Artiklen er en del af temaet Navnenyt.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093