23948sdkhjf

Nyt om navne: BlueSolar ansætter korrespondent

Solcelleleverandøren BlueSolar A/S ansætter korrespondent som ny indkøbs- og administrationsansvarlig.
Den hastigt voksende solcellevirksomhed, BlueSolar A/S, der har kontorer i Fredericia og Høje Tåstrup, har netop udpeget 56-årige Karin Nissen som indkøbs- og administrationsansvarlig.

Karin Nissen, der er korrespndent i tysk og engelsk får bl.a. ansvaret for den daglige kontakt til virksomhedens tyske leverandører. Udover korrespondent er Karin Nissen, der er født og opvokset i Vamdrup, også uddannet merkonom i markedsføring.

Karin Nissen har i 34 år været ansat hos GKN Wheels Nagbøl A/S i Lunderskov, først som sekretær og siden i kundeservice. Desuden har hun fungeret som salgssupport i en årrække. Fra Lunderskov fortsatte karrieren hos Canon Business Center i Skejby.

Værd at vide om BlueSolar A/S
BlueSolar A/S er en af landets førende leverandører i nøglefærdige solcelleanlæg. Kunder er både private husstande, boligforeninger og offentlige institutioner. Blue Solar har hovedkontor i Fredericia og afdelingskontor i Høje Tåstrup.

Selskabet er grundlagt i 2008 af Jørn Bue Madsen og Jørn Limann. Begge har mange års erfaring fra ledende stillinger i den danske og internationale energibranche.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093