23948sdkhjf

Søger med lys og lygte: Virksomhed mangler 500 medarbejdere i Esbjerg

I går kom det frem at genopbygningen af Tyra-feltet i Nordsøen er forsinket. og de første leverancer fra feltet først vil komme i vintersæsonen 2023/2024.

Det betyder ekstra arbejde for underleverandører som Altrad Services og Semco Maritime, der leverer til TotalEnergies, der driver Tyra-feltet, skriver TV Syd.

- Vi estimerer, at vi har omkring 500.000 ekstra arbejdstimer vi nu skal eksekvere oveni det store puslespil vi allerede har med Tyra-genopbygningen i Nordsøen. Derfor ser vi ind i, at vi sandsynligvis har brug for i størrelsesordenen 500 ansatte mere til at hjælpe med at eksekvere det arbejde ude offshore, siger Martin Rune Pedersen, der er direktør for TotalEnergies i Danmark.

Behovet for de mange nye hoveder og hænder skyldes, at det værft, der skal bygge feltets procesplatform, er blevet forsinket. Det betyder, at platformen først kan laves færdig, når den er på plads i Nordsøen. 

Og det er altså her der sættes ekstra mandskab ind. 

Ifølge TotalEnergies er der især behov for elektrikere, IT-specialister, IT-kommunikatører, svejsere, mekanikere og stilladsarbejdere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079