23948sdkhjf

Ribe Biogas henter gammel kending som ny direktør

Hos Ribe Biogas A/S har de pr. 1. august ansat Claus Lindholt Mikkelsen som ny direktør.

Claus Lindholt Mikkelsen er ikke noget nyt ansigt hos Ribe Biogas, idet han tidligere var ansat i samme rolle i perioden 2013 til 2019.

Claus Lindholt Mikkelsen kommer tilbage til Ribe Biogas i en omvæltningstid, hvor der sker meget i forsyningssektoren. Og her skal den tilbagevendte direktør stå i spidsen for en ny strategi, fortæller Aage Lauritzen, bestyrelsesformand Ribe Biogas A/S, i en pressemeddelelse.

- Hele gasmarkedet undergår voldsomme forandringer i tiden. Både hvor biogas er en del af den grønne omstilling men særligt efter krigen i Ukraine, hvor forsyning af gas i Danmark og Europa er blevet meget kritisk. Det er noget vi som virksomhed både kan slå os på, men også noget som kan give nye muligheder. Der er nu et kæmpe forandringspres som kræver en ny strategi og ny tilgang for virksomheden. Bestyrelsen har vurderet, at vi nu skal have en anden profil, som har en stærk analytisk sans og stor handlekraft, i spidsen for selskabet, og det ved vi, vi har fået med genansættelsen af Claus Lindholt Mikkelsen, siger Aage Lauritzen.

Da Claus Lindholt Mikkelsen valgte at opsige stillingen hos Ribe Biogas A/S i 2019, var det for at prøve noget nyt, og i den mellemliggende periode har han arbejdet for biogasselskaberne Nature Energy A/S og Combigas A/S med både nationale og internationale projekter.

Hovedpersonen selv er også glad for at komme tilbage til vante rammer.

- Jeg glæder mig til at komme tilbage til Ribe Biogas og ikke mindst medarbejderne. Jeg ved, at der er sket meget i virksomheden de sidste år, så der er meget, jeg skal sætte sig ind i, men her er der heldigvis dygtige medarbejdere til at hjælpe. De sidste tre år har for mig været en bred læringsrejse, og på sin vis føler jeg faktisk at have været på valsen og nu vender hjem nye perspektiver og ny viden, så det bliver en gensidig læringsproces, lyder det fra Ribe Biogas' nye direktør.

Direktørskiftet i det sydvestjyske er ikke helt fremmed territorie for biogasproducenten, idet de flere gange de seneste år har haft hyppig udskiftning på topposten. Efter Claus Lindholt Mikkelsen i 2019 fratrådte stillingen, kom Anders Lydom ind, men i august 2020 stoppede han, hvorefter Bo Stensgaard tiltrådte, inden han nu er blevet udskiftet med Claus Lindholt Mikkelsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.088