23948sdkhjf

Ugens rokader: Nyt fra Greenport North og Dansk Fjernvarme

Dansker fortsætter i spidsen for europæisk fjernvarmeorganisation

Dansk Fjernvarmes internationale chef Birger Lauersen er genvalgt som præsident for en ny to-årig periode i den europæiske fjernvarmeorganisation Euroheat & Power. Det skete i forbindelse med den generalforsamling, Euroheat & Power afviklede tirsdag eftermiddag i Bruxelles.

Euroheat & Power er den europæiske stemme for varme- og kølingsindustrien, og med genvalget til posten som præsident fastholder Dansk Fjernvarme og Birger Lauersen en af de mest betydningsfulde poster inden for fjernvarmens internationale politiske arbejde.

(Kilde: Dansk Fjernvarme)

Greenport North ansætter vindpionær til PtX-udvikling

Bruno Kold Larsen er tiltrådt i Greenport North og skal have fokus konsortieudvikling på tværs af hele værdikæden for PtX – fremtidens grønne brændstoffer til skibsfarten og den tunge vejtransport.

Bruno har mange års erfaring med projektudvikling indenfor vedvarende energi – blandt andet var han som pioner indenfor vindenergi tilbage i midtfirserne med til at etablere vindparker i Californien for Difko. Senere blev han direktør for Difko med hovedansvar for internationale aktiviteter indenfor vedvarende energi. Herefter fulgte nogle år som medejer og direktør i enXco Group (i dag EDF Renewables) og efter salget til franske EDF Energies Nouvelles fortsatte han som områdedirektør for selskabets aktiviteter indenfor vedvarende energi.

CEO Steen Harding Hintze ser frem til, at der med den nyeste tilføjelse på personalesiden kan komme endnu mere vind i sejlene for arbejdet med at optimere rammebetingelser og værditilbud på Hirtshals Havn gennem nye grønne energiløsninger, sektorkobling og cirkulær økonomi:

– Vi er glade for at byde Bruno velkommen i Hirtshals og i Greenport North. Vi ser frem til at trække på hans omfattende viden og erfaring med vedvarende energiprojekter på kursen mod bæredygtig vækst på Hirtshals Havn i en tid, hvor grøn energi bliver et afgørende konkurrenceparameter.

(Kilde: Greenport North)

Danstoker A/S

Mahesh Channakeshaviah Bukinkere er indtrådt som bestyrelsesformand hos Danstoker A/S og Boilerworks A/S i stedet for Bill Jayesh Shukla (kilde: CVR).

Danstoker A/S producerer kedler til blandt andet fjernvarme og industrien.

Designit A/S

James John Pickett er indtrådt i direktionen hos Designit A/S og Designit Denmark A/S i stedet for Joaquin Enrique Guirao Sagi-Vela (kilde: CVR).

Designit er en dansk designvirksomhed, der udfører opgaver for blandt andet elektronikindustrien, energisektoren og detailsektoren.

El-net Kongerslev A/S

Michael Dahl er indtrådt i bestyrelsen hos El-net Kongerslev A/S (kilde: CVR).

El-net Kongerslev A/S driver elnettet i Kongerslev og omegn.

Energinet Gastransmission A/S

Peter Axel Hodal er indtrådt som administrerende direktør hos Energinet Gastransmission A/S i stedet for Karsten Forner (kilde: CVR).

Energinet har ansvaret for at drive de overordnede transmissionssystemer i Danmark inden for el og gas.

Envafors A/S

Steen Lindhardt er indtrådt i direktionen hos Envafors A/S i stedet for Jan Østerskov Hansen (kilde: CVR).

Envafors A/S er serviceselskab for NK-Forsyning og SK Forsyning.

Everfuel Denmark A/S

Anders Landsig Møller Bertelsen er indtrådt som administrerende direktør hos Everfuel Denmark A/S. Jacob Bech Krogsgaard er udnævnt som bestyrelsesformand i stedet for Uffe Borup, der dog forbliver i bestyrelsen. Anders Landsig Møller Bertelsen er indtrådt som administrerende direktør hos Everfuel Production Fredericia A/S i stedet for Jacob Bech Krogsgaard. Samtidig er Jacob Bech Krogsgaard udnævnt som bestyrelsesformand i stedet for Uffe Borup, der dog forbliver i bestyrelsen (kilde: CVR).

Everfuel Denmark A/S producerer brint og driver brinttankstationer.

Greengo Energy A/S

Morten Skovfoged Tinggaard er udnævnt som næstformand i bestyrelsen hos Greengo Energy A/S og Greengo Energy Group A/S (kilde: CVR).

Greengo Energy A/S er leverandør af solcelleløsninger.

Living Energy Lighting ApS

Nicholaj Asger Hansen er udtrådt af direktionen hos Living Energy Lighting ApS (kilde: CVR).

Living Energy Lighting ApS er leverandør af solcelleanlæg.

Thy-Mors Energi Produktion A/S

Bjarne Østergaard er indtrådt i bestyrelsen hos Thy-Mors Energi Produktion A/S, Thy-Mors Energi Handel A/S, Netselskabet Elværk A/S, Thy-Mors Energi Fibernet A/S og Energrid A/S i stedet for Lean Søndergaard Nyby (kilde: CVR).

Thy-Mors Energi er en forsyningsvirksomhed med base i Nykøbing Mors.

Verdo Forsyningsservice A/S

Brian Seeberg er udtrådt som administrerende direktør hos Verdo Forsyningsservice A/S, mens Jakob Flyvbjerg Christensen er indtrådt i direktionen. Kenneth Ruby Hovgaard Jeppesen er udnævnt som bestyrelsesformand i stedet for Jakob Flyvbjerg Christensen, mens Margrete Larsen er udnævnt som næstformand. Samtidig er Morten Birch indtrådt i bestyrelsen. Jakob Flyvbjerg Christensen er indtrådt i direktionen hos Verdo Vand A/S, Verdo Varme A/S, Verdo Varme Herning A/S, Verdo Produktion A/S og Verdo Herning A/S i stedet for Brian Seeberg. Kenneth Ruby Hovgaard Jeppesen er udnævnt som bestyrelsesformand i stedet for Jakob Flyvbjerg Christensen, mens Margrete Larsen er udnævnt som næstformand. Samtidig er Morten Birch indtrådt i bestyrelserne. Jakob Flyvbjerg Christensen er indtrådt i direktionen hos Verdo Go Green A/S i stedet for Brian Seeberg. Margrete Larsen er udnævnt som bestyrelsesformand i stedet for Jakob Flyvbjerg Christensen. Samtidig er Morten Birch indtrådt i bestyrelsen. Jakob Bach Jensen og Peter Nowack er indtrådt i bestyrelsen i stedet for Finn Skaarup Andersen og Johannes Østergård (kilde: CVR).

Verdo er et af Danmarks største energiselskaber.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094