23948sdkhjf

Alfa Laval opkøber amerikanske Ashbrook Simon-Hartley

Den svenske industrigigant Alfa Laval opkøber førende producent af anlæg til rensning af spildevand og udvider dermed sin produktportefølje.
Alfa Laval – en af verdens førende leverandører inden for varmeveksling, separation og væskehåndtering – har opkøbt amerikanske Ashbrook Simon-Hartley.

Ashbrook Simon-Hartley er en ledende producent af sibåndspresser, som er et nyttigt supplement og alternativ til Alfa Lavals dekanter-linje til rensning af kommunalt og industrielt spildevand. Ashbrook Simon-Hartley har hovedkvarter i Houston, Texas i USA, og har kontorer i Storbritannien, Chile og Brasilien samt baser i mange lande verden over.

- Det glæder mig, at vi har fået mulighed for at opkøbe Ashbrook Simon-Hartley. Opkøbet betyder, at vi udvider vores produktportefølje betragteligt med en række produkter og løsninger og dermed styrker vores tilbud inden for kommunal og industriel spildevandsrensning, siger Lars Renström, administrerende direktør og koncernchef i Alfa Laval.

På sigt skal Ashbrook Simon-Hartley integreres som en del af Alfa Laval, og de to virksomheder konsolideres pr. 1. august 2012.

Værd at vide:
Ashbrook Simon-Hartley blev grundlagt for over 100 år siden og har i dag omkring 250 ansatte. Virksomheden solgte i 2011 for cirka 445 millioner kroner.




Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125