23948sdkhjf

KK Wind Solutions på opkøb

Den midtjyske producent af styresystemer til vindmøller har købt tyske ConverterTec Deutschlands udviklingsafdeling, IP-portfolio samt et testcenter. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

ConverterTec er, som navnet antyder, specialister i transformation af strøm i vindmølleindustrien. Virksomheden har eksisteret i mere end 25 år og har leveret mere end 24.000 convertere til on- og offshore-vindmølleparker i 50 forskellige lande

Med købet vil KK Wind Solutions etablere et center of excellence til strømtransformation i Tyskland.

- Vi ønsker at tage en førende rolle i at accelerere overgangen til vedvarende energikilder. Med ConverterTecs bemærkelsesværdige R&D-evner og enestående referenceliste vil vi levere de bedst mulige strømtransformations-løsninger til førende vind-OEM’er og udvide vores nye industrier som for eksempel Power-to-X, siger René Balle, chief technology officer hos KK Wind Solutions.

- Med et etableret udviklingscenter får vi højtuddannede medarbejdere med avancerede kompetencer og designekspertise inden for strømtransformation, hvilket gør KK i stand til at levere teknologisk innovation og design, der øger ydelsen og pålideligheden. Sammen med vores eksisterende fabrikker i Polen, Indien, Taiwan og Danmark er KK Wind Solutions unikt positioneret til at tage storskala strømtransformations-projekter, fortsætter han.

Se nøgletal og flere artikler om:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.142