23948sdkhjf

Thy-Mors Energi Elnet skifter navn

Thy-Mors Energi Elnet A/S skifter navn til Netselskabet Elværk A/S. 

Med det nye navn følger også en ny visuel identitet, som løbende vil erstatte Thy-Mors Energi Elnet’s logo på biler, arbejdstøj og kabelskabe, men selskabets formål forbliver det samme som det hele tiden har været. Nemlig at opretholde en sikker og stabil elforsyning til sine 44.000 andelshavere.

Det skriver Thy-Mors Energi i en pressemeddelelse.

I følge CTO Kristian Tilsted faldt valget på navnet Elværk, fordi navnet skaber en tydelig reference til det solide håndværk, som selskabets medarbejdere igennem hele selskabets historie har været garant for, og som fremadrettet også får en utrolig vigtig rolle at spille i den grønne omstilling.

- Elværk er håndværk. Elværk er dygtige medarbejdere med stærke kompetencer og gode løsninger, der tilsammen skaber forudsætningen for den grønne omstilling. Elværk holder hånden under fællesskabets grønne visioner og bærer os ind i en ny tid, fortæller Kristian Tilsted, og uddyber:

- I fremtiden skal vi kunne træffe datadrevne beslutninger i forhold til udbygning og vedligeholdelse af elnettet, hvilket er nøglen til den igangværende grønne omstilling. Regeringen har en ambitiøs målsætning om at nedbringe CO2-udledningen med 70% i 2030, og efterspørgslen på grøn strøm til erstatning af fossile brændsler vil derfor stige i de kommende 8 år. Denne udvikling vil også ramme Thy og Mors, og med afsæt i den nuværende udvikling kan der fremskrives en stigning på hele 90% i områdeforbruget frem mod 2030. Hertil kommer behovet for en fordobling af den effekt, der decentralt skal flyde ind i elnettet, forklarer han.

Om Thy-Mors Energi og Elværk

  • Thy-Mors Energi Elnet A/S skifter navn til Netselskabet Elværk A/S.
  • Kun navnet er nyt. Selskabet fortsætter med at levere en høj forsyningssikkerhed til Thy og Mors.
  • Selskabet forsyner ca. 44.000 andelshavere inden for et område på ca. 1.600 km2.
  • Selskabet får særskilt identitet som følge af et lovkrav fra Forsyningstilsynet, der pålægger en adskillelse af netselskabet fra øvrige kommercielle aktiviteter i energikoncerner, der driver både netselskab og kommerciel forretning.

Kilde: Thy-Mors Energi

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078