23948sdkhjf

Eksportens dag har fokus på fjernvarmealliance

Onsdag den 18. maj afholder Udenrigsministeriet arrangementet Eksportens Dag.

Her har virksomheder mulighed for at opdage nye handelsmuligheder på 70 eksportmarkeder, og man vil kunne møde og netværke med udenrigsministeriets handelschefer for pågældende markeder.

I løbet af dagen vil der være en række faglige indlæg. Et af disse er en paneldebat om arbejdet i alliancer med Fjernvarmealliancen i Tyskland som case.

Med danske energialliancer som fjernvarmealliancen i Tyskland er danske virksomheder med til at levere grøn energi i en tid, hvor efterspørgslen på bæredygtige energiforsyninger i EU og særligt i Tyskland er kritisk.

Alliancemodellen er skalerbar og en måde for dansk eksport at levere effektivt på eksportmarkederne som en samlet løsning.

Det vil sige, at det også er en mulighed for mindre virksomheder for at træde ind på eksportmarkederne. Ved at gå sammen som en alliance med The Trade Council kan danske virksomheder levere en fælles platform af løsninger, der matcher den lokale efterspørgsel.

SMV er får ved at deltage i alliancen en ekstra salgsarm, der følger op og åbner døre, der kan være svære at åbne alene. Større virksomheder får en strategisk løftestang og en markedsføringsplatform for systemsalg.

Det er gratis at deltage i Eksportens Dag, men det kræver tilmelding på The Trade Councils hjemmeside senest fredag den 12. maj.

Arrangementet finder sted i FN Byen i København.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109