23948sdkhjf

Rådgiver-virksomhed får ny CEO

EnergySolutions strategiske og kommercielle ledelse styrkes med den erfarne Michael Reventlow-Mourier, der tiltræder som ny CEO den 1. juni.

Det fortæller EnergySolution i en pressemeddelelse.

EnergySolution har oplevet kraftig vækst igennem de fleste af de 10 år, der er gået, siden Martin Raaby Skou grundlagde den.

I takt med, at virksomheden er vokset, har ledelsesopgaver taget det meste af ejerlederens tid. Med Michael Reventlow-Mourier i spidsen, ser Martin Raaby Skou frem til mindre tid på kontoret og mere tid sammen med kunder og samarbejds-partnere.

- Jeg brænder for at skabe løsninger, der giver mening for vores kunder, og som samtidig gør en reel forskel for klimaet og miljøet. Jeg glæder mig til at arbejde tæt sammen med kunderne og med mine dygtige kolleger. Og jeg gør det med både ro og glæde, fordi vi med Michael Reventlow-Mourier har styrket virksomhedens strategiske og kommercielle profil med en meget erfaren og dygtig leder, siger Martin Raaby Skou.

Ordentlighed, holdånd og resultater

Den kommende CEO, Michael Reventlow-Mourier, kommer fra en stilling som landedirektør i Rambøll DK/Henning Larsen Arkitekter. Før det var han adm. direktør og partner i KPF Arkitekter (nu ERIK Arkitekter). Med sig har han solid ledelseserfaring og flere imponerende vækstrejser, som han først og fremmest har realiseret ved at udvikle stærke organisationer med klar strategisk retning, hvor arbejdsglæde, engagement og holdånd er fundamentet for vækst og udvikling.

- Jeg har altid kun arbejdet i virksomheder, jeg har følt stolthed over. Nu, hvor jeg bliver en del af holdet i EnergySolution, er det ikke kun stolthed men også en følelse af mening, der fylder. Jeg glæder mig overordentligt meget til at bidrage til bæredygtig omstilling og til at lære kunder og medarbejdere at kende, siger Michael Reventlow-Mourier.

Vil styrke sin position

I årene fremover har EnergySolution en klar ambition om at styrke sin position yderligere og blive markedets bedste og mest foretrukne rådgiver, når det handler om den grønne omstilling. Bestyrelsesformand, Jørgen Chris Madsen glæder sig over den dobbelte indskiftning.

- EnergySolution fejrer 10-års jubilæet ved både at styrke forretningen kommercielt og den strategiske og kommercielle ledelse. I bestyrelsen glæder vi os til at tage hul på den fortsatte vækstrejse, hvor vi sammen med medarbejdere, ledere og den nye CEO ser frem til at gøre en forskel for endnu flere kunder, for klimaet og de næste generationer, siger Jørgen Chris Madsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094