23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Basf A/S
Bettina Nyborg er indtrådt som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem hos Basf A/S i stedet for Katrine Kortegaard Pedersen (kilde: CVR).

Basf A/S er leverandør af råmaterialer til blandt andet byggeri-, energi- og transportindustrierne.

Blue World Technologies ApS

Michael Franz Heinrich Wellenzohn er indtrådt i bestyrelsen hos Blue World Technologies ApS og Blue World Technologies Holding ApS (kilde: CVR).

Blue World Technologies producerer brændselsceller.

Cowi Holding A/S
Carsten Bjerg er udnævnt som næstformand i bestyrelsen hos Cowi Holding A/S i stedet for Henriette Hallberg Thygesen. Samtidig er Pierre Stefan Olofsson indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Cowi er blandt verdens største rådgivervirksomheder. 

Danfoss A/S
Jens Bjerg Sørensen er udnævnt som bestyrelsesformand hos Danfoss A/S i stedet for Jørgen Mads Clausen. Mads Jørgen Nøhr Clausen og Karin Brigitte Dohm er indtrådt i bestyrelsen i stedet for William Ervin Hoover. Samtidig er Henning Bjørklund, Henning Andreas Krogh og Bent Lewke indtrådt som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem i stedet for Sandra Nørgaard Bertelsen, Lars Grau og Jens Peter Rosendahl Nielsen (kilde: CVR).

Danfoss A/S er en international koncern, der producerer mekaniske og elektroniske komponenter samt systemløsninger til blandt andet varmeregulering sol- og vindenergi samt fjernvarme og fjernkøling.

EC-Power A/S
Pavel Shutov er udtrådt af bestyrelsen hos EC-Power A/S og EC Power Properties A/S (kilde: CVR).

EC-Power A/S producerer små kraftvarmeværker.

Enova Energy ApS
Jesper Kring er udtrådt af bestyrelsen hos Enova Energy ApS (kilde: CVR).

Enova Energy ApS er leverandør af varmepumper.

Fairwind A/S
Helene Anna Rasmusson Egebøl er indtrådt i bestyrelsen hos Fairwind A/S (kilde: CVR).


Geotermisk Operatørselskab A/S
Carl-Johan Olof Falk er indtrådt i bestyrelsen hos Geotermisk Operatørselskab A/S i stedet for Mats Erik Egard (kilde: CVR).

Geotermisk Operatørselskab A/S planlægger og etablerer geotermianlæg.

Jupiter Bach A/S
Frank Virenfeldt Nielsen er indtrådt som administrerende direktør hos Jupiter Bach A/S i stedet for Lars Steen Rasmussen (kilde: CVR).

Jupiter Bach A/S producerer kompositprodukter til vindmølleindustrien.

Nordkøb A/S
Lone Byskov er indtrådt i bestyrelsen hos Nordkøb A/S i stedet for Carsten Werner Hansen (kilde: CVR).

Nordkøb A/S er et indkøbssamarbejde mellem 10 forsyningsvirksomheder i Nordsjælland.

Obton Solar Development A/S
Kristine Martin Berg er indtrådt i bestyrelsen hos Obton Solar Development A/S (kilde: CVR)
.
Obton udvikler og sælger solcelleparker.

Rambøll Gruppen A/S
Anne Broeng er indtrådt i bestyrelsen hos Rambøll Gruppen A/S i stedet for Merete Helene Eldrup (kilde: CVR).

Rambøll leverer rådgivning og løsninger indenfor infrastruktur, telekommunikation, miljørigtig projektering, fjernvarme samt vandforsyning.

Scanheat A/S
Jess Robert Ringmann Nielsen er indtrådt i direktionen hos Scanheat A/S i stedet for Dan Hejnæs Hejlsberg. Martin Thomsen er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Marianne Hejnæs Hejlsberg. Samtidig er Ib Floutrup, Anders Kjær Jørgensen og Jesper Quist indtrådt i bestyrelsen i stedet for Dan Hejnæs Hejlsberg og Lukas Hejnæs Schønherr (kilde: CVR).

Scanheat A/S er leverandør af varmepumper.

Signal Arkitekter ApS
Michael Bjergby er indtrådt i bestyrelsen hos Signal Arkitekter ApS (kilde: CVR).

Signal Arkitekter ApS er en københavnsk arkitektvirksomhed.
  

Towii Renewables A/S
Oliver Sebastian Wolgast er udnævnt som administrerende direktør hos Towii Renewables A/S, mens Oliver Sebastian Wolgast er udtrådt af direktionen. Hiroyuki Suzuki er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Lars Bonderup Bjørn, der dog forbliver i bestyrelsen som næstformand. Samtidig er Rasmus Buhl Møller, Nicolai Grue Nymark og Yusuke Odate indtrådt i bestyrelsen i stedet for Olaf Bjørn Spliid (kilde: CVR).

Towii Renewables A/S er et joint venture mellem Ewii og Tokyo Gas.

Trefor El-Net A/S
Per Sørensen er indtrådt i direktionen hos Trefor El-Net A/S i stedet for Charles Nielsen. Charles Nielsen er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Allan Buch, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidig er Rasmus Sielemann Christensen og Jens Christian Parbøl Hansen indtrådt ibestyrelsen i stedet for Jens Steffen Hay Pedersen. Per Sørensen er indtrådt i direktionen hos Trefor El-Net Øst A/S i stedet for Charles Nielsen. Charles Nielsen er udnævnt som bestyrelsesformand i stedet for Allan Buch, mens Laila Kildesgaard er indtrådt som næstformand. Samtidig er Maja Felicia Bendtsen, Rasmus Sielemann Christensen og Jens Christian Parbøl Hansen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Charles Nielsen og Jens Steffen Hay Pedersen (kilde: CVR).
Trefor er et af Danmarks største energiselskaber.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078