23948sdkhjf

CEO politianmelder investorer og journalister for insiderhandel og bagvaskelse i Waturu-sagaen

Historien om Waturu, der blev smidt ud af Nasdaq First North, er langt fra slut selvom produktionsselskabet er gået konkurs, og firmaet nu lyder navnet Green Impact Ventures.

I en selskabsmeddelelse oplyser CEO Toke Reedtz, at selskabet nu har indgivet  politianmeldelser mod en række navngivne tidligere Waturu-investorer og flere navngivne journalister og "bloggere".

- Waturu Holding A/S, der skiftede navn til Green Impact Ventures A/S i 2021, var ikke en fiasko på grund af udskydelsen af produktionen, som skyldtes tekniske vanskeligheder, eller indflydelsen fra Covid-19. Fiaskoen skyldtes udelukkende insidere, der handlede aktien ned og spredningen af misinformation af bestemte journalister og bloggere på sociale medier, står der i selskabsmeddelelsen.

Anmeldelserne kommer ifølge Toke Reedtz på baggrund af en intern undersøgelse af omstændighederne bag det store kursfald i 2020.

Om Waturu/Green Impact Ventures:

Vi har samlet en oversigt over, hvordan det er gået Waturu/Green Impact Ventures siden de gik på børsen i 2019. Få overblikket her

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095