23948sdkhjf

Nyt om navne fra Norlys, Ravdex og Fauna Energi

Danwind Blue Water A/S

Thomas Bek er indtrådt som bestyrelsesformand hos Danwind Blue Water A/S i stedet for Dan Gregers Nissen. Samtidig er Flemming Busch og René Paulsen indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Danwind Blue Water A/S er et joint venture mellem Blue Water og Danwind Group, der tilbyder totalløsninger, der dækker alle områder indenfor logistik, installation, vedligeholdelse samt vingereparationer.

Fairwind A/S

Wolfgang Müller er indtrådt i bestyrelsen hos Fairwind A/S (kilde: CVR).

Fairwind A/S er beskæftiget med installation af vindmøller og andre relaterede arbejdsområder.

Fauna Energi A/S

Martin Storm Rasmussen er udtrådt som administrerende direktør hos Fauna Energi A/S. Samtidig er Martin Storm Rasmussen udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Fauna Energi A/S er et københavnsk elselskab.

Læs mere om Fauna Energi, der har overført alle sine kunder til konkurrenten Velkommen.

Give Energianlæg ApS

Bent Neupart og Esben Thomsen er indtrådt i bestyrelsen hos Nørtoft Give Energianlæg ApS i stedet for Henrik Knudsen og Søren Tølbøl Lauritsen (kilde: CVR).

Give Energianlæg ApS er en del af Give Fjernvarme.

Horsens Vand Energi A/S

Jacob Knudsen er udtrådt af bestyrelsen hos Horsens Vand Energi A/S (kilde: CVR).

Horsens Vand Energi A/S producerer varme og el. 

Lemvig Forsyning A/S

Ole Byskov er udtrådt som næstformand i bestyrelsen hos Lemvig Forsyning A/S. Peter Borup Sørensen er samtidig indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Lemvig Forsyning står for vand- og spildevandsforsyningen i Lemvig Kommune.

Nef Strøm A/S

Ulla Hansen og Annette Langhoff er indtrådt i bestyrelsen hos Nef Strøm A/S og Nef Fiber A/S i stedet for Dorthe Hindsgaul og Troels Maglegaard (kilde: CVR).

Nef Strøm A/S er et elhandelsselskab.

Norlys

Norlys Energi, som står for salg af el, gas og ladestandere til el-biler, henter CCO fra den danske fintech-virksomhed Lunar, Anne Marie Kindberg til sin bestyrelse. 

Med Anne Marie Kindberg får Norlys Energis bestyrelse en, der før sin nuværende stilling som CCO i Lunar, sad i en stilling som CCO og CMO hos Microsoft Denmark. Tidligere har Anne Marie Kindberg haft forskellige ledende stillinger hos blandt andet Nets og TDC, og samlet set kommer hun med mere end 12 års erfaring med ledelse. Dertil har Anne Marie Kindberg 15 års erfaring med go-to-market strategier og eksekvering.

Per og Jørgen Therkildsen Østervrå A/S

Per Søren Therkildsen er indtrådt i direktionen hos Per og Jørgen Therkildsen Østervrå A/S (kilde: CVR).

Per og Jørgen Therkildsen Østervrå A/S servicerer vindmøller.

Ravdex A/S

Ulla Hansen og Annette Langhoff er indtrådt i bestyrelsen hos Ravdex A/S i stedet for Dorthe Hindsgaul og Troels Maglegaard (kilde: CVR).

Ravdex A/S er driver elnet på Nordøstfyn.

Sorø Forsyning A/S

Mogens Ferløv Schwensen er udnævnt som næstformand i bestyrelsen hos Sorø Forsyning A/S og Sorø Forsyningsservice A/S i stedet for Ivan Hansen, der dog forbliver i bestyrelserne. Mogens Ferløv Schwesen er udnævnt som næstformand i bestyrelsen hos Sorø Vand A/S og Sorø Spildevand A/S i stedet for Ivan Hansen, der dog forbliver i bestyrelserne. Samtidig er Niels-Christian Breyen Hilker og Gregers Kofoed-Hansen indtrådt i bestyrelserne (kilde: CVR).

Sorø Forsyning A/S driver vand- og kloakforsyning i Sorø Kommune.

Tårnbyforsyning A/S

Vibeke Rasmussen er udtrådt som næstformand i bestyrelsen hos Tårnbyforsyning A/S, Tårnbyforsyning Spildevand A/S, Tårnbyforsyning Vand A/S, Tårnbyforsyning Varme A/S og Tårnbyforsyning Køl A/S, mens Dennis Wollesen Clausen og Dorthe Hecht er indtrådt i bestyrelsen i stedet for Brian Borglund Bruun. Samtidig er Pia Syvbæk Andersen indtrådt som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem i stedet for Jørn Mikael Leth-Espensen. Vibeke Rasmussen er udtrådt som næstformand i bestyrelsen hos Tårnbyforsyning Service A/S, mens Dennis Wollesen Clausen og Dorthe Hecht er indtrådt i bestyrelsen i stedet for Brian Borglund Bruun. Jørn Mikael Leth-Espensen er udtrådt som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem, og samtidig er Pia Syvbæk Andersen indtrådt som koncernmedarbejdervalgt bestyrelsesmedlem (kilde: CVR).

Tårnbyforsyning håndterer vand, varme og spildevand i Tårnby Kommune.

Vesthimmerlands El-Forsyning A/S

Gorm Giversen er indtrådt i direktionen hos Vesthimmerlands El-Forsyning A/S, Aars El-Forsyning Entreprise A/S og Aars-Hornum Net A/S i stedet for Niels Henrik Behrndtz Thaudal (kilde: CVR).

Vesthimmerlands El-Forsyning A/S er en nordjysk elleverandør.

Artiklen er en del af temaet Navnenyt.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078