23948sdkhjf

Aalborg-direktør vælger kommunen fra og forsyningen til

Efter at have været med til at samle en række forsyningsvirksomheder i Aalborg Forsyning, som blev dannet 1. januar i år, samt alle datterselskaber sætter Søren Gais Kjeldsen nu fuldt fokus på forsyningen.

Søren Gais Kjeldsen har indtil nu været administrerende direktør for Aalborg Forsyning og alle dets datterselskaber, sideløbende med jobbet som direktør i kommunen. Men pr. 1. april er han kun direktør for Aalborg Forsyningen og dets datterselskaber. Det meddeleler Aalborg Kommune i en pressemeddelelse.

- Dette er et led i Aalborg Kommunes opprioritering af den grønne omstilling. Aalborg vil være i den grønne førertrøje, og det kræver en ny fordeling af direktørposterne, da Klima og Miljø er en forvaltning i rivende grøn udvikling. Det samme er Aalborg Forsyning, og det kræver en direktør på hver sin post i henholdsvis Klima og Miljø og Aalborg Forsyning. Vi har heldigvis fortsat stor glæde af Søren Gais Kjeldsens enorme erfaringsgrundlag og dygtighed i Aalborg Forsyning, siger borgmester Thomas Kastrup-Larsen (S).

Det er endnu ikke besluttet, hvem der skal være konstitueret direktør for Klima og Miljø. 

Søren Gais Kjeldsen kom til Aalborg Kommune i 2014 som direktør i den daværende Miljø- og Energiforvaltning. Han har desuden spillet en central rolle i etableringen og udviklingen af Aalborg Forsyning.

Artiklen er en del af temaet Navnenyt.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125