23948sdkhjf

Topsøe underskriver historisk lejeaftale

Haldor Topsøe flytter nu sit hovedkvarter til halvcirklen i Ravnholm, Lyngby, og kommer dermed til at have hjemme i et af Danmarks største erhvervslejemål.
Som følge af en gennemgribende organisationsændring og virksomhedens verdensomspændende vækst flytter Haldor Topsøe sit hovedkontor til Danica Pensions og Nordea Pensions kendte bygningsværk, halvcirklen i Ravnholm, Lyngby.

Haldor Topsøe har ved udgangen af 1. kvartal 2012 ændret sin organisation fra at være produkt- til business unit-orienteret. Det nye hovedkontor på 32.000 m2 skal huse de nye business units og dermed danne rammen om den synergieffekt, som forventes at opstå som følge af organisationsændringen.

Samtidig står Topsøe overfor en kraftig ekspansion.

Kan rumme yderligere vækst
- Derfor har det været et vigtigt parameter ved indgåelse af lejemålet, at faciliteterne kunne rumme yderligere vækst, siger Bjerne Clausen, CEO, Haldor Topsøe.

Lejemålet overtages i to etaper. Halvcirklen og det første kvadrat forventes indflytningsklar henholdsvis den 1. juli og den 1. oktober 2012, mens de øvrige bygninger overdrages senest ved udgangen af 2014.

Topsøe har allerede én bygning på 11.000 m2, som lejes af Danica og Nordea og med de tilkomne 32.000 m2 bliver det et af Danmarks største erhvervslejemål.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079