23948sdkhjf

Ugens rokader hos Lillebælt Vind, E.On og Hillerød Vand

Advent Technologies A/S

Joseph Abbott Kristensen er udtrådt af direktionen hos Advent Technologies A/S (kilde: CVR).

Advent Technologies A/S er leverandør af methanol-baserede brændselsceller.

Dansk Energi Service A/S

Anders Busk Nielsen er indtrådt som administrerende direktør hos Dansk Energi Service A/S i stedet for Palle Julius Jensen (kilde: CVR).

Dansk Energi Service A/S er et service- og entreprenørfirma, som beskæftiger sig med alle former for energi-tekniske anlæg til fjernvarmeværker samt store og mellemstore industrier.

E.ON Produktion Danmark A/S

Bjørk Kristin Paamand Olsen er indtrådt i direktionen hos E.ON Produktion Danmark A/S i stedet for Michael Rønning Dalby (kilde: CVR).

E.ON leverer fjernvarme og el til private elbiler.

Frederiksberg Fjernvarme A/S

Laura Toftgaard Lindahl er indtrådt som bestyrelsesformand hos Frederiksberg Fjernvarme A/S, Frederiksberg Fjernkøling A/S, Frederiksberg Forsynings Ejendomsselskab A/S, Frederiksberg Spildevand A/S, Frederiksberg Forsynings Serviceselskab A/S og Frederiksberg Vand A/S istedet for Burcu Sayin Sværke, der dog forbliver i bestyrelsen, mens Lone Bruun Loklindt er indtrådt som næstformand. Samtidig er Rasmus Sielemann Christensen udtrådt af bestyrelserne. Laura Toftgaard Lindahl er indtrådt som bestyrelsesformand hos Frederiksberg Bygas A/S i stedet for Burcu Sayin Sværke, der dog forbliver i bestyrelsen som næstformand, mens Lone Bruun Loklindt også er indtrådt som næstformand. Samtidig er Rasmus Sielemann Christensen udtrådt af bestyrelsen. Laura Toftgaard Lindahl er indtrådt som bestyrelsesformand hos Frederiksberg Vedvarende Energi A/S i stedet for Stig Henneberg, mens Lone Bruun Loklindt er indtrådt som næstformand. Samtidig er Henrik Uttenthal Bay og Burcu Sayin Sværke indtrådt i bestyrelsen i stedet for Rasmus Sielemann Christensen og Henriette Thorberg Hansen (kilde: CVR).

Frederiksberg Forsyning leverer gas, vand og fjernvarme samt bortleder spildevand på Frederiksberg.

Future Energy A/S

Heidi Steenberg Rud er udtrådt som bestyrelsesformand hos Future Energy A/S. Samtidig er Kent Mundbjerg Rud og Lasse Bork Schmidt udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Future Energy A/S er leverandør af systemer inden for vedvarende energi.

GD A/S

Heinz Peter Buksti Daugsch er udtrådt som bestyrelsesformand hos GD A/S og GD Powernet A/S (kilde: CVR).

GD A/S er leverandør af kabeltilbehør til HV-, MV-, LV- og signalkabler.

Green Tech Center A/S

Jens Jørgen Andersen er udnævnt som administrerende direktør hos Green Tech Center A/S (kilde: CVR).

Green Tech Center har som formål at fremme innovation, demonstration og kommercialisering af vedvarende energiløsninger indenfor energiproduktion, -forbrug, og -lagring samt energistyring af el, varme, køl, data og brint.

Hedensted Spildevand A/S

Ove Kjærskov Nielsen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Hedensted Spildevand A/S i stedet for Hans Kristian Bundgaard-Skibby, mens Steen Christensen er udnævnt som næstformand i stedet for Lars Lomholt Poulsen. Samtidig er Bent Alminde, Erling Juul, Thorkil Møller Nielsen, Allan Bo Petersen, Peter Sebastian Petersen, Peter Svane-Knudsen og Jakob Stenbye Toftebjerg indtrådt i bestyrelsen i stedet for Mogens Dam, Erling Juul, Thorkil Møller Nielsen, Allan Bo Petersen, Bent Poulsen og Johnny Boriis Sørensen (kilde: CVR).

Hedensted Spildevand A/S står for spildevandshåndteringen i Hedensted Kommune.

Hillerød Vand A/S

Rasmus Brøndholt Visby er udtrådt af bestyrelsen hos Hillerød Vand A/S og Hillerød Spildevand A/S (kilde: CVR).

Hillerød Vand og Hillerød Spildevand er en del af Hillerød Forsyning, der leverer vand og varme til borgerne i Hillerød Kommune.

Lillebælt Vind A/S

Hans Erik Kristoffersen er udnævnt som administrerende direktør hos Lillebælt Vind A/S, mens Knud Erik Andersen og Andreas Karhula Lauridsen er indtrådt i direktionen. Tom Hartvig Nielsen er udnævnt som bestyrelsesformand i stedet for Erik Lauritzen. Samtidig er Knud Erik Andersen, Torben Christensen, Andreas Karhula Lauridsen, Tage Petersen og Emil Vikjær-Andresen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Peter Erik Hansen, Tim Johnny Hansen, Hans Erik Kristoffersen og Peter Rathje (kilde: CVR).

Lillebælt Vind A/S udvikler en havmøllepark i Lillebælt.

Maersk Decom Mauritania A/S

Steen Strøm Karstensen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Maersk Decom Mauritania A/S i stedet for Lars Banke. Samtidig er Jonas Munch Agerskov og Morten Kelstrup indtrådt i bestyrelsen i stedet for Benjamin Hugh Sutherland Critchley og Jacob Halberg (kilde: CVR).

Maersk Decom er beskæftiget med dekommissionering af olie- og gasplatforme.

Middelfart Spildevand A/S

Anders Møllegård Kolind er indtrådt som næstformand i bestyrelsen hos Middelfart Spildevand A/S, Middelfart Spildevand Holding A/S og Middelfart Service A/S i stedet for Bo Juul Nielsen, mens Jonas René Jensen er indtrådt i bestyrelserne i stedet for Alex Bjarne Gren. Jan Lind er udtrådt som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem, og samtidig er Arne Hansen indtrådt som koncernmedarbejdervalgt bestyrelsesmedlem (kilde: CVR).

Middelfart Spildevand står for spildevandshåndteringen i Middelfart Kommune.

N1 A/S

Carsten Bryder Thejls er indtrådt som administrerende direktør hos N1 A/S (kilde: CVR).

N1 A/S er et elnetselskab

Ringsted Forsyning A/S

Mazlum Øz er indtrådt som bestyrelsesformand hos Ringsted Forsyning A/S og Ringsted Fjernvarme A/S i stedet for Sadik Zeki Topcu, mens Andreas Engelsborg Karlsen er indtrådt som næstformand i stedet for Per Nørhave. Samtidig er Lotte Birkestrøm indtrådt i bestyrelsen i stedet for Johnny Brown Lundberg Dahlgaard. Mazlum Øz er indtrådt som bestyrelsesformand hos Ringsted Centralrenseanlæg A/S, Ringsted Spildevand A/S og Ringsted Vand A/S i stedet for Sadik Zeki Topcu, mens Andreas Engelsborg Karlsen er indtrådt som næstformand i stedet for Per Nørhave. Samtidig er Lotte Birkestrøm, Jan Skovgård Larsen og Palle Ravn indtrådt i bestyrelserne i stedet for Niels Conradsen, Johnny Brown Lundberg Dahlgaard og Kristian Schou (kilde: CVR).

Ringsted Forsyning står for vand-, spildevands- og varmeforsyningen i Ringsted Kommune.

Sindal Biogas A/S

Jesper Horne er indtrådt i direktionen hos Sindal Biogas A/S i stedet for Morten Glenthøj (kilde: CVR).

Sindal Biogas A/S er et nordjysk biogasanlæg.

Swire Energy Services A/S

Jan Paarup Harrestrup er indtrådt som administrerende direktør hos Swire Energy Services A/S og Swire Energy Services Holding A/S i stedet for Sabine Gabriele Weth (kilde: CVR).

Swire Energy Services A/S er serviceleverandør til offshoreindustrien.

Viborg Varme Produktion A/S

Kai Overgaard Andersen og Henrik Lund er indtrådt i bestyrelsen hos Viborg Varme Produktion A/S i stedet for Claus Clausen og Niels Jørgen Dueholm (kilde: CVR).

Viborg Varme Produktion A/S producerer fjernvarme til Viborg Kommune.

Vordingborg Energi Holding A/S

Michael Larsen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Vordingborg Energi Holding A/S i stedet for Kurt Johansen, mens Eva Birgitte Sommer-Madsen Jørgensen er indtrådt som næstformand i stedet for Heino Frederik Hahn, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidig er Peter Ole Sørensen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Michael Seiding Larsen, Carsten Fini Holse Olsen og Lau Svendsen-Tune. Jens Chresten Ravn er indtrådt som koncernmedarbejdervalgt bestyrelsesmedlem i stedet for Mikkel Bo Blücher. Michael Larsen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Vordingborg Forsyningsservice A/S i stedet for Kurt Johansen, mens Eva Birgitte Sommer-Madsen Jørgensen er indtrådt som næstformand i stedet for Heino Frederik Hahn, der dog forbliver i bestyrelsen. Peter Ole Sørensen er indtrådt i bestyrelsen i stedet for Michael Seiding Larsen og Carsten Fini Holse Olsen. Samtidig er Jens Chresten Ravn indtrådt som koncernmedarbejdervalgt bestyrelsesmedlem i stedet for Mikkel Bo Blücher. Michael Larsen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Vordingborg Spildevand A/S og Vordingborg Vand A/S i stedet for Kurt Johansen, mens Eva Birgitte Sommer-Madsen Jørgensen er indtrådt som næstformand i stedet for Heino Frederik Hahn, der dog forbliver i bestyrelsen. Marianne Almindsø Andersen, Brian Gardner Mogensen og Peter Ole Sørensen er indtrådt i bestyrelserne i stedet for Mogens Henning Wiren Bengtsson, Michael Seiding Larsen, Carsten Fini Holse Olsen og Ole Knud Sørensen. Michael Larsen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Vordingborg Fjernvarme A/S og Vordingborg Kraftvarme A/S i stedet for Kurt Johansen, mens Eva Birgitte Sommer-Madsen Jørgensen er indtrådt som næstformand i stedet for Heino Frederik Hahn, der dog forbliver i bestyrelserne. Samtidig er Peter Ole Sørensen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Michael Seiding Larsen og Carsten Fini Holse Olsen (kilde: CVR).

Vordingborg Forsyning er et mulitiforsyningsselskab, der varetager spildevand i hele Vordingborg Kommune.

Ørsted – Anholt Offshore A/S

Yichun Xu er indtrådt som næstformand i bestyrelsen hos Ørsted Japan Holding A/S, Ørsted Korea Holding A/S og Ørsted Vietnam Holding A/S i stedet for Matthias Bausenwein. Allison Marie Metzak er indtrådt i bestyrelsen hos Ørsted – Anholt Offshore A/S, Ørsted Horns Rev 2 A/S og Ørsted Horns Rev I A/S i stedet for Andreas Stokholm Keiding (kilde: CVR).

Ørsted er et af Danmarks største energiselskaber.

 Forsidefoto: Colourbox

Artiklen er en del af temaet Navnenyt.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093