23948sdkhjf

Muehlhan fokuserer nu 100 procent på vedvarende energi i Danmark

Ved udgangen af 2021 solgte Muehlhan sine olie- og gasaktiviteter i Danmark til den franske industrikoncern Altrad.

Muehlhan fortsætter dog med mere end 600 medarbejdere i Danmark, hvor Muehlhan Wind Service har hovedkvarter i Fredericia, og hvor man desuden har egen fabrik i Give.

Under lederskab af Søren Høffer fortsætter væksten inden for vedvarende energi, senest eksemplificeret af en ordre på præmontage til Siemens Gamesas 1,5 GW store Hollandse Kust Zuid-havmøllepark.

- Vi er glade for transaktionen og overbeviste om, at fuldt fokus på vores vedvarende energi-aktiviteter vil gøre os i stand til at fortsætte den vækstrejse, vi er på, som vil være en fordel for vores kunder såvel som vores stigende antal medarbejdere i Danmark og i udlandet. Vores evne til at fastholde og tiltrække de største talenter er fundamentalt for os, og vi tror på, at vores klare fokus på den vedvarende energi-sektor appellerer stærkt til både nuværende og fremtidige medarbejdere, siger Søren Høffer i den pressemeddelelse.

- Vores tidligere kolleger i olie- og gasforretningen har fundet et nyt hjem hos Altrad, som gennem deres omfattende olieservice-division vil sikre, at forretningen fortsætter med den støtte, der er nødvendig for fortsat at være succesfuld på det danske olie- og gasservicemarked, siger Søren Høffer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094